![]() |
#452 | |
Guest
|
![]() Cytat:
czy sie myle? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#453 |
Reputacja: 10
|
![]()
Uuuumrę!!!! Zacina się! Tak, że muszę wyłączyć kompa!!! Już drugi raz!!! Jestem wkurzona!!! Za każdym razem zdążyłam pograć minutę i jak wchodzę w tryb budowania to dupa.
EDIT:Wywaliłam Downloads. Działa. Jeszcze helikoptera nie używałam, ale jest w samochodach.
jak dla mnie mężczyzna powinien mieć dobry harpun Ostatnio edytowane przez RoxyFM : 26.08.2008 - 19:04 |
![]() |
![]() |
![]() |
#454 |
Reputacja: 12
|
![]()
Helikopter zawsze lekko przycinał mi grę, gdy moi simowie jechali do pracy, ale żeby w mieszkaniu mieć helikopter xD ?
Ciekawe.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#455 |
Guest
|
![]()
kiedy będzie oddzielny dział dla the sims 2: osiedlowe życie?
|
![]() |
![]() |
#456 |
Guest
|
![]()
Ta. Moje wrażenia. Nieco dziwna nazwa otoczenia. Stworzyłem sobie rodzinkę i wynająłem mieszkanie. Otworzyłem drzwi, żeby sąsiedzi do mnie przyszli i żebym się zapoznał. Po zaprzyjaźnieniu się z jednym, powiedział, że da mój numer telefonu znajomemu. Ogólnie, fajne te domki wielorodzinne, cały czas jest z kim pogadać. Też spotkałem czarodziejkę, ale nie zdążyłem się zaprzyjaźnić (Przy okazji - prszy samym zagadnieniu do tego sima dostałem 30 punktów znajomości). Ogólnie to za mało się nagrałem by ocenić tą grę xd wracam do gry.
|
![]() |
![]() |
#457 |
Guest
|
![]()
ja już mam! i super bo mogę sobie tylko okładke pooglądać. ;/ dopiero w niedziele wieczorem zagram, bo teraz jescze do Berlina będę jechać i normalnie masakra...
![]() |
![]() |
![]() |
#458 |
|
![]()
Ja się zaczęłam śmiać z interakcji ,,Ssij twarz" xD...a ja nic magicznego jeszcze nie spotkałam.
A co do działu OŻ...zawsze powstaje tydzień po premierze, ale co tam!
jak dla mnie mężczyzna powinien mieć dobry harpun Ostatnio edytowane przez RoxyFM : 26.08.2008 - 19:27 |
![]() |
![]() |
![]() |
#459 | |
Guest
|
![]() Cytat:
A co do interakcji, jak widzę dwóch facetów robiących powitanie "cmok cmok" to śmiać mi się chce xd |
|
![]() |
![]() |
#460 | |
|
![]() Cytat:
Hahahahahah! O Boże! Ale śmiesznie się uczą breakdance'a. Najlepsze jest jak podciągną ramiona i wciągną brzuch xD
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 25 (0 użytkownik(ów) i 25 gości) | |
|
|