![]() |
#581 |
Reputacja: 12
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#582 |
Guest
|
![]()
musisz więc wejść do menu sterowników swojej karty graficznej i wyłączyć opcję włączania klawiszowego. też kiedś miałem taki problem ale poradziłem sobie z nim w taki sposób
|
![]() |
![]() |
#583 |
Guest
|
![]()
No właśnie jest taka opcja że można pod obraz pod obrazem powiesić ale trzeba wcisnąć ć lub ń a mi to nie działa
|
![]() |
![]() |
#584 |
Guest
|
![]()
Co do błędów/niedopracowań: zauważyliście, że w kręconych schodach można używać narzędzia balustrady, słychać dźwięki, i za "usunięcie" są nawet oddawane pieniądze, tylko że nie widać żadnych efektów wizualnych?
![]() Edit: Ustycha, nie wciska się ć i ń, właściwie nie istnieją nawet takie klawisze ![]() Ostatnio edytowane przez Szynszyl : 27.08.2008 - 19:01 |
![]() |
![]() |
#585 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ale magia w jedynce była zdecydowanie lepsza...ech...szkoda, że dali tylko tyle. Kiedyś trzeba było zdobywać składniki i magimony, były kryształy w ogrodzie, dużo fajniejszych zaklęć itp. A teraz to tak na odwal się.
I też nie wiem jak to jest z tymi ozdobami na ścianę... Odkryłam, że gdy wcisnę SHIFT+ALT na podłogę lub ścianę, będą wyświetlać mi się informacje o nich po angielsku. Nawet nie wiedziałam;O EDIT: O dzięki, zapomniałam o ,,[" i ,,]" Ale nadal nie mogę znaleźć apteczki, ani folderu z dodatkami OŻ w kolekcjach;/
jak dla mnie mężczyzna powinien mieć dobry harpun Ostatnio edytowane przez RoxyFM : 27.08.2008 - 19:08 |
![]() |
![]() |
![]() |
#586 |
Reputacja: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#587 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#588 |
Guest
|
![]()
RoxyFM Ja apteczkę mam w kategorii łazienka w ozdobach to wygląda jak zwykle lusterko na tej miniaturce poszukaj
Ale w podpowiedziach jest napisane ze ć lub ń trzeba wcisnąć |
![]() |
![]() |
#589 |
Guest
|
![]()
Podpowiedzi kłamią xD
Nie ma takich klawiszy....... |
![]() |
![]() |
#590 |
Guest
|
![]()
Też zauważyłąm to z tym ć i ń... Bjork, bo ja u ciebie w kamienicy widze samochody, ale nie w garażach przyłączonych do domów tylko na zwykłch podjazdach osobno. Cyz ludzie zamieszkujący są ich właścicielami, czy to tylko taka atrapa??
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 21 (0 użytkownik(ów) i 21 gości) | |
|
|