|
![]() |
#1 |
Reputacja: 15
|
![]()
Ja myślę, że to był grób Dustina albo Alana. Ze zobaczyła w tym śnie swoją przyszłość. Tak to sobie kombinuję. Zobaczyła siebie z perspektywy ducha, innej osoby. Nie wiem, czy moje przemyślenia są prawidłowe, ale tak to sobie układam. I odcinek trochę krótki mi się wydawał i taki jakiś inny, od poprzednich, gdyż są same urywane zdania, napisane w wielkim chaosie, którym sprawiłaś dobre wrażenie i ponurą, straszną atmosferę. i chyba to jest pierwszy odcinek, gdzie opisy przeważają nad dialogami, których ja w swoim Fs, jak pewnie wiesz, uzywam bardzo niewiele. I jeszcze chciałem się zapytać o coś. Ile jeszcze planujesz odcinków do końca AND2, bo nie moge się doczekać co będzie się dzialo w AND3 (bo licze na to, że go napiszesz)
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja również jestem ciekawa co wymyślisz w AND3 (o ile takie będzie
![]() Ale wróćmy narazie do AND2 ![]() Czytając ten odciniek myślałam, że pomyliły ci się jakieś FS, ponieważ początek zupełnie odbiegał od reszty, co bardzo mi się podobało. Ta tajemniczość się przydała. Błędów nie pamiętam (jeśli były), gdyż czytałam kilka dni temu, dopiero dziś komentuję. Czekam na następny odcinek. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|