![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
słuchajcie... mam sims 2 podstawe na CD... teraz dostałam dodatek na DVD... (cztery pory roku) chce go zainstalowac i na koncu prosi o płytkę nr 4 sims 2... i jak ją wkładam to wogole jej nie czyta... przez chwilę słychać szum w Cdromie i dalej nic... jak myslicie czy musze mieć wsytskie na tym samym formacie płyty?
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Ja mam wszystko na DVD oprócz Nocnego Życia i wszystko działa jak trzeba. Może z czytnikiem jest coś nie tak??
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
miałam taki sam problem...musisz mieć podstawową wersję również na dvd i wszystko będzie ok
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
migotka... a jeśli pożyczę tylko 4 płytkę na czas instalacji to będzie gra działać?? jak myslisz?
a może da się przegrać te moje CD na DVD?? ja się na tym nie znam ale może ktoś wie? Ostatnio edytowane przez giannanannini : 29.08.2008 - 10:37 |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
kiedy wgrywasz nowe dodatki typu nocne życie, zwierzaki itd to gra musi być aktualizowana i potrzebna jest do tego CD płytka nr 4, więc jeśli dodatki będziesz miał zgodne z tą podstawową wersją(tzn.CD a nie dvd) to ta płytka ci wystarczy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
a czy da się je przegrać??hmm...na pewno tak ale ja się już tak nie bardzo w tym orientuję...
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
jeśli przegrasz z orginału albo ściągniesz z internetu to będzie w tedy pirat
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
kopie przegrane z orginału dla własnych potrzeb nie są piratami!
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Jeśli masz werscję na Cd a dodatek na DVD to gra NIE poprosi o 4 płytę do aktualizacji,bo ty jej nie masz ![]() Zaktualizuje się "sama z siebie" A jeśli gra się nie aktualizuje,a ty masz ORYGINALNĄ wersję gry ściągnij patcha z oficjalnej strony..ale o tym dokładniej: http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=40611 ![]() Mam nadziej,że o to chodziło,bo dyskusja zboczyła z tematu.. |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|