![]() |
#802 |
Guest
|
![]()
@UP
o piratach nie rozmawiamy !!! |
![]() |
![]() |
#803 |
Reputacja: 10
|
![]()
a kto tu o piratach gada ? ._.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#804 |
Reputacja: 11
|
![]()
O jakich piratach?! Grę mam na innym kompie a konkternie na laptopie bo pecet z którego w tej chwili piszę jest tak styrany że gra się wczytywała pół godziny a taka gra to żadna przyjemność.
Głeboko nad tym ubolewam, ale niestety nie moge dać tu obiecanych fotek gdyż nie mam odpowiedniej dyskietki żeby screeny z laptopa przenieść na zwykły komp, no chyba że ktoś ma jakiś inny sposób jak to zrobić, bom w sprawach technicznych zielona jak zła wiedźma ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#805 |
|
![]()
No dobrze, zła i dobra wiedźma może przywołać chowańca. A neutralna?
I czy jeśli jestem np. złą wiedźmą, później zmienię się w dobrą, to czary tej złej zostają i można ich używać? |
![]() |
![]() |
![]() |
#806 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#807 |
Reputacja: 11
|
![]()
Napisałam szybciej kod na budowanie i kupowanie w OŻ czy Wam ten kod działa, bo ktoś na forum napisał,że kod nie działa,a jest niby z oficjalnej stronki
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#808 |
|
![]()
mi tez nie dziala,jak wpisuje to pokazuje ze cos tam nieprawidlowe
i dalej funkcji nie ma budowania i kupowania odblokowanej a wpisywalam dokladnie dalam sobie spokoj,i zrobilam wedlug uznania na wlasnej,zwyklej parceli mieszkania i wpisalam ten inny kod changelot apartamentbase jakos tak ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#809 |
|
![]()
Mnie również te kody nie działają, ale mam jednak inny problem. Zrobiłem własne osiedle i kodem changelotzoning apartmentbase zamieniłem na apartamenty, jednak jak wprowadzam rodzinę na parcelę to okazuje się że część mebli znika. Wie ktoś może w czym tkwi problem? jeśli tak to bardzo proszę o pomoc
|
![]() |
![]() |
![]() |
#810 |
Guest
|
![]()
Może jestem ciemna, ale nie potrafię przesuwać obiektów umieszczonych na ścianach...
Prubuję 'ć' i 'ń' ale mi nie działają, słyszłam też że można je przesuwać klawiszem 'i' ale to również nie przynosi efektów ;/ |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 10 (0 użytkownik(ów) i 10 gości) | |
|
|