![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
EDIT by Bjork
Łączę tematy na temat kodów w OŻ, które pozwalają na budowanie w już stworzonych blokach i meblowanie osiedli poza mieszkaniami simów. Polecam też zajrzeć tutaj - może to Ci pomoże ![]() ______________________ apartmentBuildBuyRestrictions [on/off] Dlaczego nie działa? o.o Powinien odblokować możliwość edycji mieszkań, prawda? A tu ni huhu... Ostatnio edytowane przez Björk : 10.11.2008 - 12:36 Powód: Porządek |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Oba nie działają, wypluwa error message'a.
|
![]() |
#3 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Ja też jestem zmęczona ciągłym nanoszeniem poprawek poprzez wyprowadzanie sima, zmienianie typu parceli itp.
Spróbuj może true/false Ja zaraz tak zrobię ![]() EDIT: Nie działa ![]() Skąd macie ten kod? Bo on na pewno nie jest z pliku read me. EDIT 2 UWAGA BARDZO WAŻNE!!!!!!! __________________________________________________ ______________ Znalazłam kod, który pozwala stawiać różne rzeczy poza mieszkaniem simów: boolProp aptSubLotSpecificToolsDisabled false / true przywraca zakaz wychodzenia poza mieszkanie ![]() EDIT 3: JESZCZE WAŻNIEJSZE!!!!! __________________________________________________ ______________ Aby budować w apartamentach pełną parą wpiszcie: boolProp aptBaseLotSpecificToolsDisabled false Przejdźcie do trybu życia, zróbcie cokolwiek i z powrotem wejdźcie w tryb budowania ![]() Czy Wam się to przyda? ![]() Ostatnio edytowane przez Björk : 30.08.2008 - 21:51 |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
jezu, bjork, czy te kody dzialaja?
![]() |
![]() |
#5 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Zastanów się
![]() Jezu, albo Bjork ![]() DZIAŁAJĄ ![]() Właśnie ich używam ![]() Będę nieskromna, ale jestem z siebie dumna ![]() Opłacało się szperać ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Super bjork, o to chodziło. Dzięki.
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Życie nam ratujesz Bjork ! dziękuję z całego serduszka
![]() |
![]() |
#8 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
@up: tak, działa.
|
![]() |
#10 |
Reputacja: 11
|
![]()
Piszecie,że kod changeLotZoning apartmentbase nie działa,ale w pliku readme maxisa też jest podany,więc już nie rozumiem
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|