|
![]() |
#1 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Widzisz - zapomniałam napisać
![]() tak - cztery ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Dzięki za odpowiedź
![]() Tylko pokasować drzewka i jest idealny ;D Jakoś nie potrafię grać z czymś co mi przysłania widok na domek i simy, ale to już indywidualna kwestia. Miło byłoby zobaczyć ten blok w dziale download. Pozdrawiam |
![]() |
#3 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
ŻŻŚwietny apartamentowiec. Ładnie wygląda na zewnątrz i wewnątrz.
![]() Kiedy Ty to wszystko budujesz? Chyba w ogóle Simsów nie wyłączasz. ![]() Trochę szkoda, że nie ma podwórka dla dzieci. Chociaż w tym bloku właściwie nie ma miejsca dla dzieci. ![]() Teraz sobie dopiero uświadomiłam, że w żadnym bloku nie ma schodów. A jeśli winda się zepsuje? Takie nawiązanie do prawdziwych bloków ![]() I oczywiście wrzuć do downloadu. ![]() ![]()
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bardzo ładnie, podoba mi się mieszkania - szczególnie sypialnia, taka mała i przytulna.
Ocena: 10/10 Mam dwa pytanka: Czy ta półka na łóżkiem to dochodzi w OŻ? Czy jak się wprowadzisz do mieszkania to możesz zmienić jago wystrój łącznie elementami budowlanymi ( dobudować ścianę, zmienić kolor podłogi itp.)? |
![]() |
![]() |
#5 | |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]() Cytat:
![]() Półka dochodzi w OŻ. Jak się wprowadzisz do mieszkania możesz wstawić meble, pomalować ściany, wymienić podłogi, ale teoretycznie nie można budować ścian itp ![]() Ale od czego są kody ![]() |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|