![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Mam mod do the sims 2 ze simy mogą sie golic i sciągnąłem jeszcze kosciół który dawał mozliwosc do niego chodzenia i uczęsczania na roraty.to ok
ale jak sciągam hack ze moge miec 50 osób w domu to nie działa. 2 problem jak go mam sciagnietego to jest takie cos : biała kartka z zagiętym rogiem i kilka ospazków w srodku i tak wyglada kazy dodatek i działa ale przy nim jest jeszcze na dole mała strzałka która oznacza skrót.. I mysle ze przez to nie działa i prosze o pomoc moze jakims programem da to sie uruchomic .... Ostatnio edytowane przez Odyn : 03.09.2008 - 15:03 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
1 problem- Może twój komputer jest za słaby żeby udźwignąć 50 simów na jednej parceli.
2 problem- Chyba ikona ci się popsuła spróbuj przekopiować inną ze STARTU/wszystkie programy/EA Games/The Sims 2/ ![]() P.S a dasz linka do tego kościoła i do tego moda?? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
shizeR zchęcią ale ja to mam od znajomej
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Aha ale dzięki za dobre chęci
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ten hack do 50 simów jest na ''modthesims2''. Ale nie polecam bo mi zepsuł grę. ;D
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
A po co tylu? To musi strasznie wieszać system!
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Cytat:
A tak na serio - pomijając juz fakt, że tekst o roratach skopiowałeś z innego tematu na forum, gdzie pisałem o tym w żartach - nie ma czegoś takiego, jak kościół do którego można "uczęszczać na roraty". Poza Polską zwyczaj ten praktycznie nie istnieje i nie chcesz mi chyba wmówić, że pomimo to ktoś zrobił hack, który to umożliwia? Ostatnio edytowane przez haughton : 02.09.2008 - 23:15 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Taaa...roraty ;D.
Trzeba mieć wapasionego kompa żeby nie muliło xD. |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
haughton jest cos takiego spakuje z gry i moze sie uda cos zrobic dac na jakis serwer
np.rapirtspeed czy jakos tak ![]() EDIT: nie moge dac moda na golenie sie ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|