![]() |
#1 |
Reputacja: 11
|
![]()
Witam mam taki problem zainstalowałam na innym komputerze simsy i problem mam taki,że włożyłam downloads normalnie do moich dokumentów EA i sims 2, w grze jest on włączony są wszystkie przedmioty oprócz ubrań i makijązu, czyli wszystkiego z tworzenia simsa !!! Jak mam zrobić,żeby to działało przecież w folderze mam te dodatki.... Nie pierwszy raz instaluje simsy i zawsze wszystko było... Pomocy !!!
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
no to wylącz co to takiego trudnego co?
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ale sims lol - t dodatki typu fryzury są BEZ włączania :/
A co do temtu: meshe masz? A jakis dodatek może jest potrzebny typu WB? |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Spróbuj może przenieść ten folder Downloads na chwilę w inne miejsce, włącz i wyłącz grę, a potem ponownie skopiuj. Sprawdź też, czy skopiowałaś wszystkie pliki.
|
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Pliki skopiowałam wszystkie, bo miałam folder downloads zgrany na płytkę... Nie rozumiem przedmioty są a nie ma ubrań makijażu i biżuterii,,, wszystkiego co powinno być przy tworzeniu simsa....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
W Warsztacie też nie ma?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 10
|
![]()
Faktycznie dziwna sytuacja, ale ja też się dawno temu z podobną spotkała, tylko po prostu zgrałam jeszcze raz z neta, albo zastąpiłam je innymi . Jesteś pewna ,że zgrałaś cały folder downloads, albo że pliki w jakiś sposób mogły ulec uszkodzeniu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Wyrzuciłam folder downloads do kosza i zgrałam jeszcze raz z płytki i wszystko działa.... ehhh może coś się zablokowałooo wrrr nie wiem dlaczego tak się stało, najlepsze jest to,że zgrałam to sama wszystkie pliki bo patrzałam na zawartość. Nie wiem dlaczego nie działał, a teraz wszystko jest okkk...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|