![]() |
#33 |
Guest
|
![]()
Szczerze mówiąc, nie wpadł mi do głowy pomysł z oparzeniami. Nie mogę ściągać dodatków z Internetu, najwyżej to, co z pobranymi simkami jest, reszty mój kochany blaszak nie akceptuje xD
Laura usłyszała kroki. Otworzyła oczy i drgnęła nerwowo, gdy zobaczyła przed sobą twarz jakiegoś chłopaka. - Mogę usiąść? - spytał i nie czekając na odpowiedź zajął miejsce obok dziewczyny. Wyciągnął mp3 i wsadził sobie jedną słuchawkę do ucha. Laura usłyszała pojedyncze dźwięki. - Daj posłuchać - poprosiła. Nastolatek skinął głową i podał jej słuchawkę. Rudowłosa usłyszała "Umbrella, ella, ella, eee eee...". - Piękna piosenka - stwierdziła- o miłości i odrzuceniu... Rozumiem sens każdego zdania i słowa i... - Kocham cię- rzekł chłopak nagle. - Ja ciebie też- odrzekła Laura. Przytulili się mocno. - Wpadniesz do mnie? - Aha. - Fajnie. W domu okazało się, że siostra przyjaciółki dyrektorki stryjenki matki chłopaka jest prawdziwą mamą Laury i Laura się cieszyła. Taki "dodatek urodzinowy" xDD Proszę nie brać tego całkiem na serio ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|