![]() |
#142 |
Reputacja: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Guest
|
![]()
A ja znowu mam problem z garażem. Zrobiłam dom-bliźniak. Każdy ma swój, zagrodzony ogródek. Jedne drzwi frontowe - z wycieraczką, i jedne drzwi do ogrodu. Do tego garaż, z którego drzwi prowadzą prosto do domu. Dodatkowo przed wejściem jest ogrodzenie i furtka.
Co ja znowu zrobiłam nie tak, że przy przemianowaniu parceli na apartament wyskakuje mi błąd i w efekcie nie można wynająć żadnego z dwóch domków?! |
![]() |
![]() |
#144 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Drzwi wejściowe do domu muszą być obok tych garażowych na tym samym poziomie gruntu. Nie jestem pewna co do ogródka, ale u mnie jak był ogrodzony i było zejście z tarasu też nie traktowało tego jako mieszkania
![]() No i oczywiście garaż bez drzwi do domu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Guest
|
![]()
No właśnie.
Przeprowadziłam doświadczenie. Maxis dał na wzgórzu takie białe domki z garażami. Testowałam na nich i wyszło, że wstawienie drzwi do mieszkania z garażu nic nie psuje. Ogrodzony ogródek z drzwiami do domu też nie psuje. Czy ktoś sam swoimi siłami z powodzeniem zbudował apartamenty z garażem?! |
![]() |
![]() |
#146 |
Guest
|
![]()
mam pytanie czy wy tez tak macie ze jak sim w2prowadza sie do apartamentu to pomimo ze na surowo jest on urządzony to po wejściu sima znikają praktycznie wszystkie meble zostają tylko te z łazienek i kuchni , a reszta jest pusta, czy to jest normalne w apartamentowcach czy tylko umnie tak sie dzieje pozdrawiam
|
![]() |
![]() |
#147 |
Guest
|
![]()
Spirit - wyszukiwarka nie gryzie. Już pisałam gdzieś, że to normalne.
A co do GARAŻU. Mój cudowny, genialny i wspaniały chłopak odkrył, że aby garaż przy apartamencie działał, to oprócz tego, że musi być bezpośrednio z apartamentem połączony drzwiami, to jeszcze musi być w nim zamontowana ta NOWA BRAMA.(Poniżej fotka) Stara nie działa. Takie proste, a ja z tym pół dnia walczyłam na różne sposoby |
![]() |
![]() |
#148 |
Guest
|
![]()
Hej. Nie wiem, czy sobie sprawić OŻ, ale mam pytanie.
Czy w tym dodatku można mieć również domy jednorodzinne, czy tylko bloki? |
![]() |
![]() |
#149 |
Guest
|
![]()
Możesz mieć w tej samej okolicy i bloki i domy.
|
![]() |
![]() |
#150 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
Ponawiam pytanie - czy czarownice odwiedzają parcele w innych otoczeniach, czy tylko w Jaskini? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 19 (0 użytkownik(ów) i 19 gości) | |
|
|