Aktusralisracja, kurdęę. HELP MEHH ZIĄ.
Więc, droga Rocket, czy jak Ci tam jest, czytałam ten Twój post o aktualizacji, mam podobny problem, ale jednak nie taki sam, a już, juz miałam nadzieje, że w końcu się wszystko rozwiąże. Nie, nie czytałam innych tematów z jednego prostego powodu - nie chce mi sie. Czemu? Bo jest ich za duzo. a ja nie mam DUŻO czasu na przeglądanie tematów których jest DUŻO na DUŻYM forum... za dużo słowa DUŻO? xD welllll... saa, kontynuując wyskakuje mi przy instalacji dodatku mniejszego czyli KUCHNI I ŁAZIENKI oraz IKEI - przy aktualizacji, błąd w stylu "ble ble posiadasz starszą wersje gry the sims 2 zwierzaki, jeżeli chcesz coś tam lalalala pobierz nowsza aktualizacje" a potem to samo ale z 4 porami roku. Próbowałam ściągac jakieś patchy łatki jakies aktualizacje ale nie wiem jak to zrobić szczerze mówiąc^^' cóż, jestem z tych którym trzeba tłumaczyć do zerzygania^^' normalnie mam doła, bo nie moge żyć bez ikei i kuchni i łazienki, dla mnie to totalny bezsens, żeby ludzie kupowali za ciężko zarobione pieniądze gre a tu taki zong na chacie przy pc cos tam nie dziala bo srutututu aktualizacja -.-' na kij to? plzz help mehh XD
PS To nie jest tak do "Rocket" tak mi sie tylko napisało bo ona/on/ono napisała/ał/ło ten temat em no.. xD
|