|
|
|
|
#2 | |
|
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
Cytat:
na ocenach, aczkolwiek nieskromnie napiszę, że jest funkcjonalny i chciałam się po prostu nim z Wami podzielić ![]() No i przyznaję, że próbowałam zmieniać kolory i style umeblowania, ale te mi i tak najbardziej pasowały, więc je zostawiłam. No i pamiętajcie, że jak wprowadzicie sima do mieszkania, to i tak będzie tam pusto i możecie położyć własne podłogi i tapety, więc od Was zależy, jak będą wyglądały mieszkania, w których gracie. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Sama lubię kiedy jest dużo mieszkań, uważam, że bieganie po sąsiadach to duża część tej gry. Zdecydowanie wtedy jest ciekawiej
Często zaczynam od bryły, która wydaje mi się stosunkowo duża i mam zawsze co do niej ogromne zamiary, a pod koniec kończę z maksymalnie czterema bądź sześcioma apartamentami, które zapycham do granic możliwości co skutkuje beznadziejną jakością gry. Twój apartamentowiec jest świetny, postanowiłam go ściągnąć. Mimo dużej ilości mieszkań - jest tam dostatecznie dużo miejsca nawet w kawalerkach. Podobają mi się kolory, surowość, drewno. Wszystko jest proste, co naprawdę mi się podoba. Świetna robota
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|