Wróć   TheSims.PL - Forum > Inne > TheSims.pl - archiwum > Kreatorzy
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 19.09.2008, 08:32   #1
legolas
Guest

Domyślnie Odp: ul. Piękna 5 by Bjork

Sorry ,że to powiem al;e to sie powtarza ale nawet fajnie nowe kolory i tajemne pokoje Fajne ale za to ,że sie powtózyło to daje 8/10

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 19.09.2008, 15:45   #2
Björk
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne

Reputacja: 19

Cytat:
Napisał legolas Zobacz post
Sorry ,że to powiem al;e to sie powtarza ale nawet fajnie nowe kolory i tajemne pokoje Fajne ale za to ,że sie powtózyło to daje 8/10
Ależ ja przyznaję, że się powtarza i dlatego od razu wrzuciłam go do działu downloads, bo nie zależy mi (tak bardzo na ocenach, aczkolwiek nieskromnie napiszę, że jest funkcjonalny i chciałam się po prostu nim z Wami podzielić

No i przyznaję, że próbowałam zmieniać kolory i style umeblowania, ale te mi i tak najbardziej pasowały, więc je zostawiłam.
No i pamiętajcie, że jak wprowadzicie sima do mieszkania, to i tak będzie tam pusto i możecie położyć własne podłogi i tapety, więc od Was zależy, jak będą wyglądały mieszkania, w których gracie.
stare 28.12.2008, 18:29   #3
Constantia
Guest

Sama lubię kiedy jest dużo mieszkań, uważam, że bieganie po sąsiadach to duża część tej gry. Zdecydowanie wtedy jest ciekawiej Często zaczynam od bryły, która wydaje mi się stosunkowo duża i mam zawsze co do niej ogromne zamiary, a pod koniec kończę z maksymalnie czterema bądź sześcioma apartamentami, które zapycham do granic możliwości co skutkuje beznadziejną jakością gry.

Twój apartamentowiec jest świetny, postanowiłam go ściągnąć. Mimo dużej ilości mieszkań - jest tam dostatecznie dużo miejsca nawet w kawalerkach. Podobają mi się kolory, surowość, drewno. Wszystko jest proste, co naprawdę mi się podoba. Świetna robota

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania