|
|
#21 |
|
Reputacja: 10
|
A ja cię notabene proszę, abyś jakoś dokładniej sklecała zdania, a nie pisała co ślina na język przyniesie. to naprawdę utrudnia zrozumienie tekstu.
Dwa: Czy CPR jest oryginalny, czy piracki? Trzy: oryginalny? zawsze można wymienić w sklepie, pod pretekstem wadliwej płyty. Cztery: W instrukcji wyraźnie pisze, aby robić kopie zapasowe folderu "The Sims 2" Ostatnio edytowane przez Woltuwa : 18.09.2008 - 21:30 |
|
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
|
Może przypisala rozszerzenie .package do winrara podczas jego instalacji
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Guest
|
Woltuwa jeśli pisałam że pożyczylam znaczy że to nie pirat
aha Mamełe zaraz sprawdzę ale nie mam tak dużo czasu.oki sorki że piszę posta pod postem ale przepisałam dokładnie problem proszę oto i on:W celu zainstalowania elementu proszę kliknąć dwukrotnie na pliku z pakietem elemętów.O co z tym kaman jeśli ktoś wie jak zmienić plik package na inny napisać na gg:4359775, i oczywiście nie chodzi mi o dodatki oficjalne tylko o nieoficjalne będe bardzo wdzięczna Ostatnio edytowane przez Rocket : 20.09.2008 - 00:12 Powód: nie piszemy dwóch postów pod rząd |
|
|
|
#24 |
|
|
Chodzi ci o plyte Gry eXtra?
Nie sluchaj ich co wypisuja, bo dali pewnie ogolna instrukcje do wszystkiego a oni znaja sie tak na simsach i dodatkach do nich jak krowa na savoir vivre. Po rozpakowaniu win rarem po prostu pliki package wrzuc do downloads a dwukrotnie klikaj tylko na pliki z rozszerzeniem sims2pack. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Guest
|
no ale jej chodziło jak zmienić plik package na inny plik
|
|