![]() |
#1 |
Reputacja: 11
|
![]()
1. którym klawiszem się ustala, na jakiej wysokości ma być powieszony obiekt ścienny? wciskałem wszystkie znaki interpunkcyjne, ale nic nie dawalo.
![]() 2. kiedy się wybiera, jak mają się przytulać simy w łóżku? |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
2. Tego się nie wybiera, robią to z własnej woli.
A i to pierwsze Twoje pytanie ![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Kaska117, wcale nie.
Doszłam do tego. Moje już małżeństwo (ale nie musi być), wystarczy, żeby poszli spać i normalnie się tam przytulali. Jak klikłam na jednego sima, aby już nie spał, to się właśnie będą przytulać w tej nowej pozie. Więc podsumuwując: każ dwóm simom spać, niech się przytulą normalnie, każ jednemu simowi nie spać i pojawią się w nowej pozie. Pozdrawiam ![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
dzięki wszystkim za szybkie odpowiedzi.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Reputacja: 12
|
![]() Cytat:
![]() Jest taka słodka... Moja simka i sim współlokator się przytulali, chociaż byli tylko przyjaciółmi (dobra- napierw byi przyjaciolmi, potem sie kochali, potem sie zdradzili i znowu sa tylko przyjaciolmi). Fajnie jak simy sie przytulaja a jeden z nich sie obudzi, to nie wstaje od razu, tylko czeka aż partner/ka się wybudzi :> |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
Waśnie mam problem z tym wieszaniem. Dokladnie chodzi mi o to, ze niektóre rzeczy mogę wieszać na różnych poziomach a inne nie.
Paradoksem jest np. złoty dublon znaleziony na statku. Mam takie dwa i jeden moge wieszac na roznych poziomach a drugi nie. To samo z mapami. Jedna sie daje inna nie. Dyplom ze studiów sie daje, nagroda za dobry biznes sie daje a np. akt wlasnosci juz nie. To samo z odznakami z CW. Tez nie moge ich wieszac na roznych poziomach. Najbardziej denerwuje mnie ten dublon i mapy. |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
A ja nie mam zadnego przytulania. Dwa simsy razem spia,i sie przxytulaja jak zawsze (małzeństwo),pozniej klikam na jednego "obudz sie" i on wstaje, wcale nie ma innego przytulania i nie czeka az tamten wstanie
|
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Moglby ktoś podać bardzo dokładne instrukcje? i moze jakąś fotkę ?
|
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
a u mnie sie tula jak jeden sim jest wyspany, a drugiemy wtedy kaze sie obudzic. wtedy ten wyspany bodajze przytula tego niedospanego. ;d
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Rzeczywiście... Super, dzieki ;*
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|