![]() |
#71 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
No właśnie: krótkie. I to bardzo.
Tak mi się przypomina, co mi kiedyś napisałaś o akcji. U Ciebie nawet jest to lepsze, niż u mnie. Ciekawe, tylko, jak to zrobisz... (nie mówię co- inni nie muszą wiedzieć, wystarczy, że Ty wiesz o co mi chodzi). To mnie naprawdę bardzo ciekawi ![]() Z mojego punku widzenia, to jest na większą skalę, niż w moim FS. Teraz widzę, że nawet nie ma mowy o plagiacie ![]() Po prostu brawa dla Ciebie! I w końcu odcinek wyszedł perfekcyjnie. A te opisy... Kurczę, prawie jakbym czytała siebie ![]() Tak trzymaj! ![]() 10/10 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#72 |
Guest
|
![]()
Nareszcie kolejny odcinek
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Guest
|
![]()
Dziękuje za pozytywne komentarze. Ptasie mleczko - wezmę to sobie do serca
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Guest
|
![]()
No właśnie krótkie, ale trudno.
Oprócz tego, wszystko świetnie. Żadnych błędów, ładne zdjęcia, a akcja tak wciąga, że nie potrafię się doczekać kolejnej części. Co jeszcze? Chyba wszystko. Ocena: mimo tej "krótkości" odcinka 10/10 ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Guest
|
![]()
Świetne.! Czekam na kolejne odcinki
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Guest
|
![]()
To fotostory jest moim skromnym zdaniem znakomite-wciągające i dopracowane,zdjęcia super.
Nie spodziewałam się takiego obrotu sprawy-potrafisz zaskakiwać... ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Guest
|
![]()
W gruncie rzeczy, niewiele jest tu do krytyki, jednakże do pochwał tym bardziej.
Brrr, strach napisać cokolwiek nie po waszej myśli, jednak przełamię się i dziarsko temu fotostory przykleję znaczek "tylko do oglądania, a nie do czytania". Prostota zdań jest po prostu okropna, zupełnie jakby ten tekst pisało dziesięcioletnie dziecko. Gdzieniegdzie porównania trafione, dodające ciekawego efektu, jednak zepsute brakiem rozwinięcia(na myśli mam przede wszystkim banalną budowę zdań - 'Przybyłem. Zobaczyłem. Zwyciężyłem' i nic więcej, żadnego rozgałęzienia.). Uciążliwe jest również czytanie tekstu, który w połowie się urywa przechodząc do kolejnej linijki. Czyżbyś pisała w notatniku? Akcja ma prędkość ogromną, co może i jest plusem, jednak w tym wypadku chyliłabym się ku daniu minusa, bowiem jest to "Zatrzymano ją. Zgwałcono. Zabito. Nastał kolejny dzień.". Fabuła...pisana na kolanie? Mimo to, czekam na kolejny odcinek, oby ciekawszy i lepiej zbudowany. |
![]() |
![]() |
#78 |
Reputacja: 10
|
![]()
Intersujące, popdoba mi się. Fajnie się skończyło. Nie moge się doczekać nastepnego. Trochę krótki ten odcinek.
Ocena: 10/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Reputacja: 10
|
![]()
Haha koniec był najlepszy
![]() Bardzo dobry odcinek ![]() 10/10
![]() |
#80 |
Guest
|
![]()
Dzięki wszystkim. Pachnąca jaśminem - może i masz rację, w każdym razie, ja swój język polski oceniam na piątkę. Chcesz, mogę ci przesłać opowiadanie, które napisałm w 6 klasie na polski. Zdziwisz się
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|