Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 23.09.2008, 10:58   #1
Flavour
Guest

Domyślnie

[IMG]http://i38.************/311t2y0.jpg[/IMG]
[IMG]http://i36.************/dno7ba.jpg[/IMG]

[IMG]http://i38.************/16apssj.jpg[/IMG]

O, dziękuję Fiorella, nie umiałam tego zrobić Przepraszam wszystkich. Resztę więc dodam za ok.30 minut Przepraszam, że nie od razu bo nie wszystkie zrobiłam, a włączyłam tworzenie rodziny i bardzo fajna mi wychodzi, więc nie chcę rezygnować. Za 30 minut reszta !

nie bądźcie wredni proszę... postawcie na życzliwość. nie każdy umie robic to co wy, wiecie? ok, jestem za wyrażaniem swego zdania, ale może delikatniej, co? Dziękuję Woltuwie za sprostowanie. Rozumiem, rozumiem, o co Ci chodzi. Dzięki za pomoc. Już wiem jak działać Pozdrawiam :*
[IMG]http://i37.************/6eivy0.jpg[/IMG]
(oto Cloe Vreeland)

Jeszcze raz przepraszam

Cytat:
Napisał Fiorella Zobacz post
Nie, tam sa zapiasane tylko dwa ostatnie zdjęcia i jeszcze jakieś trzy maxsisowe.
Dokładnie to są zapisane w większości z historii Miłowa, Werony i Dziwnowa, oraz 1 nasze ostatnie. Stamtąd własnie je brałam! I musialam robić po jednym.

Ostatnio edytowane przez Charionette : 30.01.2015 - 14:12

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 23.09.2008, 11:26   #2
Woltuwa

Reputacja: 10
Excl Grr!!! -.-

Cytat:
Napisał Flavour Zobacz post
Dorzucam jeszcze zdjęcie salonu ... potem może dam więcej xd
Kpiny sobie robisz? Łaski bez. Prezentacja powinna zawierać zdjęcie każdego pomieszczenia ODRAZU. ....
Woltuwa jest offline  
stare 23.09.2008, 12:05   #3
Flavour
Guest

Domyślnie Odp: Spełnione marzenie Cloe Vreeland!

Nie czemu Po prostu nie chciałam non stop minimalizować gry... To się ładuje xD ale zrobię.

Edit: Czemu się od razu wpieniasz Woltuwa?

Ostatnio edytowane przez Flavour : 23.09.2008 - 12:06 Powód: bo chciałam coś dopowiedzieć

stare 23.09.2008, 12:13   #4
Woltuwa

Na to też jest rozwiązanie: http://forum.thesims.pl/showthread.p...602#post622602 <- Jak grac w trybie okienkowym. Bez minimalizowania. PS Możesz robić zdjęcia aparatem w grze, skoro robienie screenów według Ciebie "za długo trwa".

Czemu się "wpieniam"? Bo bardzo irytuje mnie, że widzę prezentację, a których nic nie widać, a autor prezentacji myśli, że "to na początek wystarczy"... Nie mam zamiaru Cię obrażać, ale wiesz...
Woltuwa jest offline  
stare 23.09.2008, 12:26   #5
Gio

Reputacja: 15

W 100%zgadzam się z Woltuwą. Ty sobie chyba kpisz. Najepierw dałaś DWA rzuty, a późnie z "laski swojej" dałaś fote salonu. Żal.pl
stare 23.09.2008, 12:41   #6
Fiorella

Ale dlaczego non stop musisz minimalizować grę ? Nie lepiej zrobić wszystkie zdjecia od razu?
Jakby co to po wyłączeniu gry wszystkie zdjęcia są tu:

start -> mój komputer -> moje dokumenty -> EA Games -> the sims 2 -> Neighborhoods -> później wybierasz otoczenie ( N001 - miłowo, N002 - Dziwnowo, N003 - Werona i następne numery to następne otoczenia) -> storytelling -> imasz wszystkie zdjęcia jakie zrobiłaś w danym otoczeniu
Fiorella jest offline  
stare 23.09.2008, 12:48   #7
Woltuwa

@Up.
Nie trzeba aż tak szukać. Wszystkie są zapisywane w Moje dokumenty -> EA Games -> The Sims 2 -> Storytelling
Woltuwa jest offline  
stare 23.09.2008, 12:57   #8
Fiorella

Cytat:
Napisał Woltuwa Zobacz post
@Up.
Nie trzeba aż tak szukać. Wszystkie są zapisywane w Moje dokumenty -> EA Games -> The Sims 2 -> Storytelling
Nie, tam sa zapiasane tylko dwa ostatnie zdjęcia i jeszcze jakieś trzy maxsisowe.
Fiorella jest offline  
stare 23.09.2008, 13:14   #9
Fiorella

Jak dal mnie to w tym domu jest za pusto. Nie pasuja mi również te czerwone okna, lepsze by były np.: srebrne. Meble są dobrze dobrane, aczkolwiek gdyby dom był mniejszy byłoby jeszcze lepiej. Bardzo mi sie podoba ta marmurowa łazienka.
Na zewnątrz, jest w miarę, jednak nie ma zdjecia całej bryły i trudno mi ocenić.
Daję: 7/10

Jak na pierwszy dom na forum to powiem Ci, że jest nieźle. A co do tej w padki ze zdjeciami to Cie rozumiem - mój początek nie był lepszy.

O i jeszcze jedno proponuję edytować pierwszy post, ponieważ jak użytkownicy zobaczą tylko dwa zdjecia to się zniechecą do oceniania tego domku, a na następne strony już nie ędą patrzeć.
Fiorella jest offline  
stare 23.09.2008, 13:29   #10
Vanitas
Administrator Emeryt
Creator

Reputacja: 12

bleeee nie podoba mi się! 4/10 za zachente
Vanitas jest offline  

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania