![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Ekhm. Pewnego pięknego dnia postanowiłam zbudować "clean'a". o.O
Na początku nawet szło, ale jak przyszło do meblowania, to... e... no właśnie. >.< Potem miał to być mały, wiejski domek dla starszych państwa, lubujących się w ogrodnictwie. Wiejski to może wyszedł, z zewnątrz... Za to w środku? Burżujstwo! W każdym razie, miało wyjść bez większej ilości nowoczesnych setów z Internetu... ;-) No. Tyle z moich obserwacji... ;p Ostatnio edytowane przez Charionette : 30.01.2015 - 14:13 |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dom bardzo mi się podoba
![]() Żadnych ekscesów i tym podobne ![]()
#3 |
Guest
|
![]()
Super Lineo
![]() ![]() 10/10 Prostota, styl, elegancja, świetne dodatki typu szampony, owoce w miskach, itp. Mi takich brakuje. |
![]() |
#4 |
|
![]()
Piekna chatka, sama chciałabym mieć taka wposiadaniu! W środku jest tak przyjemnie i w ogóle bardzo mi się podoba.
Ocena: 10/10 |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Dom bardzo ladnie się prezentuje z zewnątrz, jak i w środku. Ma ladne kolory, dobrze dobrane meble i co najważniejsze jest przytulny, aż chcialoby się w nim zamieszkać ^^. Nie spodobala mi się jedynie kuchnia, dlatego 9,5/10
|
![]() |
#6 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Bardzo ładnie! skąd masz te pomarańcze w kuchni (liczę na link do pobrania)? 10/10
|
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 15
|
![]()
Koffam ten domek :* 10/10
cytat: " (...) Bo oczy są zwierciadłem duszy, a ona ma wielką duszę, więc musi mieć wielkie oczy, bo jakby miała małe to by się jej nie zmieściła...." 20 czerwca wyprowadzam się do Anglii. Nie kasujcie mojego konta, jeszcze wrócę :< |
![]() |
![]() |
#8 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Chatka pana Władka jest tak cudowna, że tylko 10/10
![]() Ale napiszę, że szczególnie mi się ogród podoba ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Co tu pisać... super
![]() Bardzo mi się podoba, nie mam żadnych zastrzeżeń ![]() tylko czekać na kolejne twoje prace ![]() Moja ocena: 10/10 ![]() Pozdrawiam |
![]() |
#10 |
|
![]()
Normalnie to jest super
![]() pozdrawiam: kubuss |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|