Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 22.09.2008, 17:04   #11
shizeR
Guest

Domyślnie Odp: Spełnione marzenie rodziny Macierzanka...

bardzo ładny, nowoczesny domek moja ocena to 10/10 <uoee>

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 22.09.2008, 21:59   #12
haughton

Reputacja: 10

Powtórzę się po raz kolejny: Twoje projekty są w mojej ścisłej dziesiątce najlepszych domów na Forum. Bryła jest świetna, podoba mi się zwłaszcza górny poziom pokryty drewnem, sprawiający wrażenie jakby przebijał na wylot centralną część budynku. Kolory elewacji mało zdecydowane (i nie podobają mi się barierki), ale dzieki temu uwaga koncentruje się na kształcie domu, dlatego nie przeszkadza mi to aż tak bardzo. Z ogródka wyrzuciłbym ten kanciasty żywopłot i upchał tam więcej drzew, ale i tak całość prezentuje się zgrabnie. Duży plus za porządna prezentację - przyjemnie ogląda się takie fotki.

Wewnątrz od razu rzuciły mi się w oczy najnowsze drzwi od Margierytki, które jak dla mnie są absolutnym hitem, dodatkowo wspaniale komponują się z jasnym drewnem podłóg. Bardzo dobrze zachowałaś proporcje pomiędzy drewnem, kamieniem i kolorowymi dodatkami - wszystko ładnie ze sobą współgra, nie jest ani za pstrokato, ani za zimno - brakuje mi tylko dywanu w salonie. Bardzo podoba mi się czarno-zielono-żółta kuchnia, głównie poprzez nietypowe zestawienie kolorystyczne w tego typu pomieszczeniu i nietypowe meble.

Na górze brakuje mi barierki przy schodach (niebezpieczne dla podchmielonych ) i w sypialni nie pasuje mi czerwony dywan, ale ogólne wrażenie również bardzo pozytywne. Genialna łazienka - zarówno kolorystycznie jak i stylistycznie, oraz utrzymany w "poważnym" nastroju gabinet.
haughton jest offline  
stare 23.09.2008, 15:47   #13
Vipera

Świetny Brakuje mi tylko barierki przy schodach. Cała reszta super.
stare 24.09.2008, 12:11   #14
kubuss

Noo podoba mi się. Bezpłciowe klocki są cool. Wnętrze jest super, bryła fajna. Ino by się przydała barierka przy schodach >.< Ocena: 10/10

pozdrawiam:
kubuss
kubuss jest offline  

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania