![]() |
#21 |
Guest
|
![]()
Podoba mi się! Bardzo nawet. Dom ma wiele zalet, większość została już wymieniona, nie będę więc powielać. Mnie w szczególności urzekła sypialnia, ale ma niestety też jedną wadę. Wg mnie te gigantyczne szyby z wyjściem na salon troszkę niwelują klimat intymności, tak potrzebny każdej sypialni. Poza tym naprawdę fajnie.
|
|
![]() |
#22 |
Reputacja: 10
|
![]()
Śliczny domek - jak każdy Twój. Sypialania bardzo mi sie podoba, jest w moich kolorach.
Ogród, rówiniez piękny, taki wiejski, taki naturalny. Ciekawy pomysł z tą altanką na dworze. Ogólnie - masz talent. Ocena: 10/10 |
![]() |
![]() |
#23 |
|
![]()
bardzo ładny, mały i przytulny. jednak wolę twoje domki w stylu maxisowskim ale te też są ładne.
9,5/10. |
![]() |
![]() |
#24 |
Reputacja: 15
|
![]()
Jezu ale ochyda xD 1000/10
cytat: " (...) Bo oczy są zwierciadłem duszy, a ona ma wielką duszę, więc musi mieć wielkie oczy, bo jakby miała małe to by się jej nie zmieściła...." 20 czerwca wyprowadzam się do Anglii. Nie kasujcie mojego konta, jeszcze wrócę :< |
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
O B.dziekuje
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
prześliczny 100/100
|
![]() |
#27 |
|
![]()
Bardzo ładny dom i w takich przytulnych barwach ... 10/10
#28 |
Guest
|
![]()
Ładny, mi się podoba
![]() |
![]() |
#29 |
|
![]()
Podoba mi się. Super kolory i wykonanie
![]() pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
#30 | |
|
![]() Cytat:
![]() Cóż bardzo ładne umeblowanie, ale dach troszeczkę za chaotyczny i ma za duży kąt nachylenia... Pokombinuj z kodem: roofslopeangle XX - gdzie "xx" wpisz wartość od 0-100 polecam od 30-45 wtedy jest najładniej (domyślnie jest 45) Pozdrawiam ![]() Woltuwa |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|