|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jaką kopię gry posiadasz? | |||
Mam oryginał, kupiłem/kupiłam |
![]() ![]() ![]() ![]() |
375 | 61.78% |
Mam oryginał, dostałem/dostałam |
123 | 20.26% |
Mam pirata, z powodów finansowych |
65 | 10.71% |
Mam pirata, z innych powodów |
44 | 7.25% |
Głosujących: 607. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#71 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Najlepsze, że sporo osób zaznaczyło w ankiecie, że posiadają piraty, a jakoś nikt się osobiście nie przyznaje. Ja tam się przyznam, nie mam ani jednej części oryginalnej, wszystkie zassane z sieci. Co więcj, nawet gdybym miał te kilkaset złotych to Simsy byłyby na szarym końcu "listy zakupów". EDIT: Za to mam orginalny zestaw The Sims 1, na które swego czasu wydałem duuużo kasy, a teraz leży i się kurzy. Ostatnio edytowane przez kociol21 : 07.09.2008 - 16:55 |
|
![]() |
|
![]() |
#72 |
Guest
|
![]()
jakoś nie przejmuję się pochodzeniem mojej gry. oryginał czy nie, ważne, że mogę sobie pograć.
|
![]() |
![]() |
#73 |
Guest
|
![]()
Ja póki co mam orginalne, aczkolwiek nie mam tyle siana bu wydawać na dodatki. Wole se coś kupić i z niecierpliwością czekam aż mi BicComet mi ściągnie.
Ale mądra wypowiedź z mojej strony xD Chociaż ja nie sciągam, to mój brat ;D |
![]() |
![]() |
#74 |
Guest
|
![]()
Mi mama kupiła w sklepie internetowym podstawę i w Auchan CPR
![]() A mam pytanie. Jak kupiłam grę w sklepie internetowym to jak mogę ją zareklamować gdyby wyszła taka konieczność?? |
![]() |
![]() |
#75 |
Guest
|
![]()
Ja mam wszystkie dodatki i podstawkę oryginalne. Tyle że większość dodatków dostawałam.
|
![]() |
![]() |
#76 |
Reputacja: 10
|
![]()
orginal
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Guest
|
![]() Cytat:
I nie, nie nudziłam się, jak widać nawet rzadko tu zaglądam ![]() Czy choćby to, że użytkownicy faktycznie powiedzieli, co naprawdę myślą, tego się nie spodziewałam, gratuluję. A moje zdanie? Jest gdzieś pomiędzy. Fakt, że MAXIS zasługuje na zapłatę, fakt też, że ceny Simów są delikatnie mówiąc wygórowane. Jak dla mnie jeżeli ktoś kupi parę części oryginalnych, to już jest z MAXISem kwita. Osoby, które się chwalą, że mają wszyściutko oryginalne najczęściej są nastolatkami, którym gry kupują rodzice, albo dostają spore kieszonkowe. I bardzo dobrze, niech coś z tego mają, ale ciekawi mnie co by było, gdyby byli na własnym utrzymaniu, albo rodzice nie mieliby tyle pieniędzy. Na koniec - padło też parę komentarzy, że temat bez sensu. Chyba nie aż tak bardzo, skoro zrobiło się z niego 8 stron, bez naciągania ze strony autorki. |
|
![]() |
![]() |
#78 |
Reputacja: 18
|
![]()
Oryginał
![]() czy strasznie to długo trwa. Jak ściągam jakiś film czy jakieś inne rzeczy to długo mi się ściąga. Ciekawe ile by się ściągało gdybym ściągała jakiś dodatek^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Guest
|
![]()
Mam oryginał, dostałam od babci, bo sama raczej bym nie uzbierała tyle kasy i bym musiała ściągnąć.
|
![]() |
![]() |
#80 |
Guest
|
![]()
Ja miałam przez jakiś czas pirata :p Ale mi dodatki nie chciały razem chodzić,tylko każdy oddzielnie... Więc musiałam sobie kupić...
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|