|
|
Zobacz wyniki ankiety: Podoba Ci się mój dom ? | |||
Bardzo, |
![]() ![]() ![]() ![]() |
11 | 50.00% |
Tak, |
8 | 36.36% |
Nie, |
3 | 13.64% |
Okropny. |
0 | 0% |
Głosujących: 22. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#21 |
Reputacja: 10
|
![]()
No! Już Ci gdzieś napisałam, że mnie wpędzasz w kompleksy, praaawda? Co do samego domu- jest uroczy. Malutki- w moim stylu. Kolory z zewnątrz są takie, ujmujące? Nie przepadam za brakiem ogródków, a tu taki prawie że nie-ogródek pasuje. W środku <dla odmiany XD> jest wszystko tak ślicznie stonowane *__* Nie mam nic do dodania. Bardzo mi się podoba połączenie pomieszczeń.
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Dom zarąbisty tylko mi się ta sypialnie połączona z resztą.Mam jeszcze takie pytanie jak się wstawia domy na forum.
|
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
Świetny jest ten dom, jednak mam parę uwag, ale zacznijmy od pochwał.
1. Łazienka jest urocza i śliczna! 2. Sypialnia jest nawet ładna, jednak wydaje mi się że zbyt stonowana. 3. Bryła i ogólny zewnętrzny wygląd domu jest niesamowity! <brawo> 4. Nie podoba mi się kuchnia przez te przesilenie Maxisowskich rzeczy ![]() 5. Ogródek skromniutki, pasuje do domu. Plus. 6. Salon równie skromniutki co ogródek, owszem pasuje do wnętrza, ale chyba zbyt skromniutki ![]() Ocena: 6,5/10 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|