![]() |
#211 |
Reputacja: 11
|
![]()
ja miałam wrażenie, że sw było takie... nadęte. trudno mi to definiować, ale nie przepadałam za tym forum, chociaż jeżeli chodzi o downloads, poradniki i ogólnie bazę wiedzy, było niezastąpione.
thesims.pl i simowe centrum, nie bluźnij synu.
![]() |
|
![]() |
#212 |
Reputacja: 12
|
![]()
wlasnie chyba na odwrot, heh
zreszta, co sie dziwic, jestes tu dopiero od grudnia 2006... oj duuuzo cie ominelo [mnie w sumie zreszta tez, jakies 4-5 lat temu tu przez chwile bylam, ale pamietam jak przez mgle ;p] Ostatnio edytowane przez beliel : 27.09.2008 - 23:07 |
![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Admin Emerytka
Reputacja: 10
|
![]()
moze byc tez doda vs mandaryna, jak wolicie
![]()
![]() |
#214 |
|
![]()
forum
![]() pamiętam początek :] może ktoś kojarzy Madizorka etc? hmm... chyba nawet teraz mam takie konto, nie wiem, heh... bosko.
![]() |
#215 |
|
![]()
Hej, co z ban-erem (nie no, nie chce nikogo banowac!
![]() Jak powiedzial Tinn, zalozcie temat, Ci co nie interesujá sié mandaryná czy Dodá pewnie umierajá z nudów... Np. JA!!! ![]() Kolorystyka!!! Hej, czekam na niá! Poinformujcie mnie kiedy bédzie cos nowego! Czekam! ![]()
![]() |
![]() |
#216 |
Reputacja: 11
|
![]()
banerem? jeżeli masz na myśli logo forum, to owszem, nie jest zbyt piękne, ale ma wartość omalże historyczną.
![]() |
![]() |
#217 |
Guest
|
![]()
o dzizas. jaki tu sie shit zrobil. jedno wielkie wlazenie w dupe modom.
oazis.. i wez sie nie zachowuj jak cierpietnica i matka teresa (a to potrafisz najlepiej) bo sama kiedys jezdzilas po modach i adminach.. w ogole, smiech mnie ogarnia, jak widze co tutaj za bzdury wypisuje osoba (oazowiczka na przyklad), ktora jeszcze pare lat temu kreowala sie na swietoszke, potrafila drzec koty z doroslymi ludzmi o religie, a sama na publicznych forach uprawiala wirtualny seks z 14latkiem (a moze 13) buahahaha.. i sproboj to skasowac. mialam nadzieje, ze to forum dzieki unowi faktycznie wroci do zycia... ale to jednak caly czas rownia pochyla w dol |
![]() |
![]() |
#218 |
Guest
|
![]()
Padłam na szczenę
![]() Niektórym polecam trochę mniej hipokryzji, bezpodstawnego objeżdżania innych i szybkie odejście od komputera, przykro patrzeć jak coniektórych trawi hipokryzja, chamstwo i widać niedobór świeżego powietrza. Przepraszam, to zabrzmiało iście psychopatycznie 'ahahahah I SPRÓBUJ TO SKASOWAĆ!!!" Tu już nawet kasowanie by nie pomogło, tu potrzebny jest specjalista ;/.. A tak w ogóle w ramach całego naszego forum, witam w naszych skromnych progach, miło, że znowu przyszłaś nas poobjeżdżać, ale jeśli przyszłaś tylko po to, to może jednak się zmyj prędzej niż 'powróciłaś' <nie, jednak bez PS'> Ostatnio edytowane przez Swan : 28.09.2008 - 17:56 |
![]() |
![]() |
#219 |
Guest
|
![]()
niepogodna. nie kompromituj sie.
ja, w przeciwienstwie do was, mam zycie poza forum. z ciekawosci chcialam zobaczyc jak wyglada cos, w co wlozylam mnostwo energii i jest mi przykro. dno i 3 metry mulu. koleczko wzajemnej adoracji i nic wiecej. na moje szczescie ja mam zycie. w przeciwienstwie do wiekszosci z was. wystarczy przejzec pare watkow i widac, ze nie robicie nic, poza przesiadywaniem tutaj. wyimaginowani przyjaciele, wyimaginowane zwiazki, wyimaginowane zycie.. naprawde to jest przykre. pare osob powinno sobie to powaznie wziac do serca. ps. tekst o niekasowaniu byl celowy, bo wsrod modow jest pelno hipokrytow, ktorzy bez mrguniecia okwiem go skasowali ps2. zaluje ze tu weszlam. cale szczescie, forum nie jest dla mnie wszystkim. prosze o skasowanie konta. zegnam. |
![]() |
![]() |
#220 |
Admin Emerytka
|
![]()
osoby ktore zaciekle podkreslaja swoja anty-nolife'owosc zazwyczaj jednak okazuja sie byc takowymi
kto sie skompromitowal, ten sie skompromitowal i tyle : P
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|