![]() |
#351 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dziéki, haughton .
![]() UWAGA: Jestem rybomaniaczká, w avku mam Proporczykówné - samiczké Proporczykowca odmiany Gold - takie wlasnie mam i znowu próbóje rozmnozyc... Wiécej o rybkach w moim profilu: http://forum.thesims.pl/member.php?u=23939
![]() |
|
![]() |
#352 |
Guest
|
![]()
ja mam pytanie: Co mam zrobić gdy gram a Simsy mi przerywają próbowałam wyczyścić komputer ale nadal nic. Pytałam kuzynki to powiedziała mi, że mam zmienic parametry-ale jak ja mam to zrobić,bo nie wiem. Niech mi ktoś pomoże plis.
|
![]() |
![]() |
#353 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Parametry komputera to karta graficzna, pamięć RAM, procesor, karta dźwiękowa i jeszcze kilka mało istotnych rzeczy
![]() Zmienić, to znaczy kupić lepsze... Ale być może wystarczy, że wyrzucisz część rzeczy z folderu downloads, bo one czasami psują grę. Jeżeli nie masz żadnych dodatków z internetu, wirusów itp. to bardzo prawdopodobne, że Twoja kuzynka ma rację i powinnaś zainwestować w lepszy sprzęt... Rozumiem, że nie potrafisz podać parametrów swojego komputera... Kliknij przycisk Start później taki przycik z poleceniem "Uruchom" i w tym okienku, które się wyświetli wpisz "dxdiag" Wyskoczy takie okienko, w którym będziesz miała wypisane "procesor, pamięć" przepisz to i wklej na forum. Sprawdź też ile masz miejsca wolnego na dysku. A tak przy okazji, to na przyszłość takie rzeczy wpisuj w dziale "Problemy z grą" ![]() ![]() Dzięki temu innym będzie łatwiej Tobie pomóc lub jeżeli ktoś ma podobny problem - szybciej znaleźć rozwiązanie ![]() No i też zanim założysz nowy temat poczytaj trochę, bo często jest tak, że ktoś już miał podobny problem i znaleziono rozwiązanie ![]() Pozdrawiam i przy okazji witaj na forum ![]() Ostatnio edytowane przez Björk : 27.09.2008 - 07:21 |
![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
Guest
|
![]()
Witam, podpowiedzcie mi jak posadzić warzywka w szklarni? szklarnia już zbudowana, ale nie wiem skąd wziąść te warzywka
![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
Guest
|
![]()
dziękuję!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
Guest
|
![]()
mam takie pytanie czy w zimie są swieta Bozego narodzenia w simsach.
|
![]() |
![]() |
#358 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Można zrobić przyjęcie świąteczne gdy ma się akcesoria "Na święta" lub Zestaw Świąteczny. Przyjdzie nawet Mikołaj i jest choinka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Guest
|
![]()
dobra juz wiem dzieki
|
![]() |
![]() |