Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 28.09.2008, 10:16   #231
ultraviolence

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Tajemnica zniknięcia Belli Ćwir

Monialka, owszem jest posąg Belli, trzymającej w rękach platynowy kryształ. Figura ta dostępna jest w ozdobach otoczenia, ale za Chiny się nie ruszy Zresztą nawet jak wyskakuje te okno z Osiedlowym Życiem, można zobaczyć jego kawałek.

Mateusz, pewnie temu komuś chodziło właśnie o ten posąg... Nie sądzę, aby po Jaskini Pokrzyku włóczyła się kolejna Bella. To byłoby już nudne... A w Miłowie jeszcze jej nigdy nie spotkałam Sprawdzałam nawet tym PRZYWOŁYWACZEM SĄSIADÓW z InSIMa, ale nie ma takiej. Ani w NPC, ani w innych kategoriach... Chyba, że w Default, ale to tylko jej duch, który po ponownym uruchomieniu gry i tak zniknie
ultraviolence jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 28.09.2008, 10:33   #232
magda_kaulitz

A gdzie jest ten posąg??
Hamburg (dpa) - Fani Tokio Hotel nie muszą już dłużej czekać: Nowy album magdeburskiej teenie rock grupy ukaże się w pierwszym tygodniu października i nazywa się Humanoid. Tak poinformował David Jost niemieckiej agencji prasowo informacyjnej.

"Bill Kaulitz chciał, by na całym świecie album tak samo się nazywał.", tłumaczy Jost. Słowo Humanoid pochodzi z języka Science-Fiction i oznacza "coś podobnego do człowieka".

(...)
tłum. by TokioHotelPoland.com (TokioDream)
magda_kaulitz jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 28.09.2008, 15:21   #233
ultraviolence

Magda, spójrz wyżej na mój post - tam wszystko pisze Posąg Belli znajduje się w ozdobach otoczenia.
ultraviolence jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 28.09.2008, 15:32   #234
Ritty
Guest

Cytat:
Napisał Neillé Zobacz post
A ja mam dowód, że są dwie Belle i wystarczy się przyjrzeć, żeby zobaczyć, że różnią się wyglądem (ta po lewej to podróba z Dziwnowa, a po prawej oryginał z Miłowa przywrócona boolPropem) :
Cytat:
Napisał Fever Zobacz post
SŁUCHAJCIE! ODKRYŁAM!
Jak już wiecie są dwie Belle. Jedna w Dziwnowie (klon ktory nie ma drzewa genealogicznego i różni się od prawdziwej Belli rysami brwi, makijażem itp.) no i prawdziwa Bella jest w Miłowie! http://www.springhole.net/bella/pvbella.htm tutaj jest dowód! Za pomocą kodu boolproop... w dziwnowie sprowadziłam klona i mial taki sam portret jak na obrazku! A jak w Miłowie ściągnełam właściwą prawdziwą Bellę! MIAŁA DRZEWO GENEALOGICZNE! Obie Belle mają pragnienie romansowania. I się skapnęłam. Oto historia:
Bella Ćwir miała dwie rodziny. Wyszła za mąż za Michała Kawalera (drzewo) ale nie miała z nim dziecka. Później chyba musiała się rozwieźć i zamieszkać z Mortmierem i urodzily im się Kasandra i Alexander. ALE UWAGA! Gdy grałam rodziną Kaliente zauważyłam urnę z napisem: Michał Kawaler... a jak wcześniej sprawdzałam drzewo Mortiego i Belli było napisane KAWALER... więc już pamiętałam to nazwisko! Patrząć w drzwo Diny Kaliente zauważyłam, że jej mężem był Michał Kawaler... a ona przecież znała Dona, nie? Michał zdradził Dinę z Bellą... i Dina chciała się zemścić... a miała przecież wtyki z Dona. Namówiła go aby przekabacił Bellę żeby spojrzała w teleskop. (Widać na zdjęciu) Obcy porwali Bellę i zanieśli do Dziwnowa... i tam była Simem niezależnym. Dina nie chciała żeby Michał już nigdy się nie spotkał z Bellą... rozumiecie już? Czysta zemsta! A Maxis wplótł do tego jeszcze motyw z Obcymi. Jestem pewna, że to prawda. Jeśli chcecie sprawdzić Bellę to przywołajcie ją w Miłowie i porównajcie drzewa z Diną. Ze wspomnień się nic nie dowiecie bo Maxis zrobił tak żeby był motyw z czyszczeniem pamięci aby Bella nie pamiętała że kiedykolwiek miała dzieci i zdradzała kogoś. A może jeszcze Dina chciała zagarnąć Mortimera bo był bogaty?

Męczyłam się nad tym nieźle... ale doszłam do prawdy
Pozdrawiam
Nikita
PS. Przez napisanie starałam się najlepiej wytłumaczyć, ale nie wiem czy wszystko zrozumiecie bo pisałam to pod presją.
Tylko Bella była siostrą Michała, a Dina chciała Mortimera...

Może lepiej to wrzucić na 1 stronę?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.09.2008, 15:53   #235
niepokorna

Ritty, nie cytuj ze zdjęciami -.-

A co do sprawy z Bellą: spróbuję ją przywołać i zobaczymy co będzie xD
niep edit : przestać mi grzebać w sygnie!!
mod edit: ok, już nie będę ;]

niepokorna jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 28.09.2008, 16:54   #236
Alisha

Post Odp: Tajemnica zniknięcia Belli Ćwir

Ja já kiedys przywolalam, postarzalam, wziélam jej wnuczké na spacer, a kiedy wrócily... a wlasciwie wrócila sama Lucja - wnuczka, a drzewo genealogiczne pokazywalo ze Bella... umarla!!! Ale simowie nie mieli tego wspomnienia!
Alisha jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 28.09.2008, 16:59   #237
Miyoki

Reputacja: 12

Aaa, to o to chodzi
I to jest już prawdziwa wersja?
Miyoki jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 29.09.2008, 10:56   #238
NekoTemari
Guest

Nie wiadomo. Ale sprawdziłam to, co napisał/a Fever, o tym Kawalerze, i się zgadza!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.09.2008, 16:37   #239
Ritty
Guest

Prawdopodobnie tak.
Ale po to cytowałam ze zdjęciami, żeby to wkleić na 1 stronę. -.- I tak są małe.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.09.2008, 16:43   #240
Holly
Guest

Mi tam się nie chce za bardzo mieszać w te pierdoły z Bellami I tak Mortimer ożenił się z którąś z nich i myślę, że to była ta prawdziwa, bo jakaś podobna.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Zasady Postowania