Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Domy [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 01.10.2008, 10:00   #1
lojka95
Guest

Domyślnie Odp: Jesienny brąz by lojka95

Jupi! Nie wiecie jak się cieszę że dostałam pozytywne "oceny" . Prawie wszystko na brązowo bo ja uwielbiam brąz Dzisiaj postaram się to zmienić, dam trochę roślinności , no i coś z salonem zrobię... A i postaram wykombinować coś z tym płotkiem

P.S Bjork napisałaś że mamy się nie kłócić ... No ale przyznaj, to jej początki były takie wspaniałe ? Niech rozwinie swoją "wiadomość" , a nie od razu mnie bluzga ;/ ... [Już dłużej nie wytrzymam i muszę to napisać] Szczerze to większość tego forum zachowuję się jak "święte krowy" [thx. M] , Np.: przykłady z domkami , ktoś wstawia swoje pierwsze domki a tu zaraz go bluzgają zamiast temu komuś pomóc zrobić lepszy domek . Tak jak aniołek napisała co wiedziała i co ja mam z tego wywnioskować ? ! Mam drugi przykład . : Chodzi o szukanie rzeczy . . . Ktoś nie może czegoś znaleźć to już oczywiście : A od czego służy wyszukiwarka? Wejdź na mts2 tam na pewno znajdziesz itd.! Ale oni nie rozumieją że ktoś potrzebuje pomocy , wie że może wejść sobie na mts2 ale co dalej?! No ale przecież "święte krowy" jak czegoś szukają to jest dobrze ... Ale jak się napisze to samo co oni to tylko czekać na BLUZGANIE. :mad:

Ostatnio edytowane przez lojka95 : 01.10.2008 - 10:38

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania