![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Z zewnatrz całkiem całkiem, tylko dałabym więcej roślin i zmieniła kolor ścian domu.
W sródku jest o wiele gorzej: - salon jest ciemny nieładny i wyglada jakby to był korytarz - sypialnia też jest ciemna (te ściany) i te torby niby z zakupami wyglądaja okropnie - kuchnia jest taka zwykła i brakuje mi czegóś na ścianach (obraz lub naczynia) - w jadalni za ostry pomarańczowy dałaś - po za tym ja by dawała jakieś zasłony, firany czy rolety Jedynym pomieszczeniem, które mi się w pełni podoba to łazienka. Ocena: 5/10 ( na zachętę) |
![]() |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Dzięki Ktoś Jeszcze ?
|
![]() |
#13 |
Reputacja: 15
|
![]()
Nie no, jakoś wpsaniale nie jest, ale najgorzej też nie. Bryła nie jest rewelacją, i myslę, ze można wierzyć ci na słowo
![]() ![]()
#14 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Jeśli miał bym napisać w procentach o ile ten dom jest lepszy od tamtego to napiszę 50.
Co jest źle: 1. Sofa za blisko telewizora 2. Brzydki kolor ścian w kuchni 3. Brak ogrodu 4. Za duży dach 5. W jadalni jedno okno jest źle wstawione Reszta jest ok. Pare zdjęć dalej jest nadal źle zrobione 7.5/10 po pół punktu mniej za każdy błąd |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
trochę pustawo ale nad ogrodem mogłaś bardziej popracować
|
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Dzięki za oceny
![]() Proszę jeszcze o komentarze ![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
No to może..ja ^o^
Ładny..ale.. ...brakuje mu tego czegoś co mają np. domki bjork,dominika i innych ![]() Ale nie jest żle,baa! Ładnie ![]() Za dużo brązu wg. mnie..no ale skoro taka nazwa domku i Ty lubiesz brąz.. 9/10 ![]() ![]() |
![]() |
#18 |
|
![]()
gdzie nie gdzie są ciemne, smutne kolory.
musisz się nauczyć lepiej dobierać ozdoby :d bo narazie to źle wygląda. nie jest tak tragicznie bo jest nawet fajny^^ 5,5/10 |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
nie podoba mi się.
pzdr. p.s. jakbys się pytała to: tak, moje początki były lepsze. |
![]() |
#20 |
|
![]()
Bryła jest tragiczna, nie podoba mi się, dach jest jakiś taki ociężały i w ogóle ten klinkier mi nie pasuje :/ Kuchnia ładna jednak nie podoba mi się ta wisząca szafka jest taka samotna
![]() pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|