![]() |
#22 |
Reputacja: 10
|
![]()
Całkiem fajowy ten domek niektóre pomieszczenia mi się nie podobają ze względu właśnie na tapety ale za to inne mi się podobają więc to się mniej więcej pokrywa
![]()
#23 |
Guest
|
![]()
Keramzyt- szyby w paski dochodzą w osiedlowym życiu, domyślam się że z tą półką to chodzi o tą z siedzącym na niej misiem?? hmmm... musiałabym poszukać, jak znajdę to podam
![]() I dziękuję wszystkim za komentarze ![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
Jak dla mnie to troche za ekstrawaganckie kolorki.
Ładny salon , nie pasuje mi czerwono bialt dywanik na srodku. Po za tym nie podoba mi się ze prawie wszedzie jest ta tapeta w wielkie różowe kwiaty. Hm... mysle ze 8/10 to bedzie dobra ocenka ![]() Pozdrawiam |
![]() |
#25 |
Reputacja: 10
|
![]()
śliczne...^^ bardzo mi się podoba, odrazu widać tu kolory i jest radośniej. łazienka jest bardzo fajna, uporządkowana.
masz boskie ozdoby typu obrazki, półki ![]() 10/10 @down- dzięęęęki *...* Ostatnio edytowane przez treys : 04.10.2008 - 16:18 |
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
Yvette -Tapetę z jadalni pobrałam tu - http://simsinparis.com/walls.php?sta...ubaction=&id=&
|
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
Fajne mieszkanko xD Najładniejszy jest ten pokój dzienny w którym jest telewizor, sztaluga akwarium itp. Naprawdę fajnie zrobione, barwy dobrane i w ogóle , oby tak dalej
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
Widzę, że wkroczyłaś w bardzo niebezpieczny rejon jeśli chodzi o projekty domów. Nie jest łatwo połączyć ze tyle barw, stylów i tekstur. A ja jestem wielką fanką odważnych, wielobarwnych miksów i Twój projekt bardzo mi się podoba. Świetnie udało Ci się połączyć wszystkie drobne detale - trochę modern, odrobina lat 60-tych i do tego surowe drewno.
Razi tylko pierwsza łazienka - w porównaniu do wystroju pozostałych wnętrz wydaję się smutna i duszna, oraz akwarium - wielkie i ciężkie, zakłóca rytm całego salonu. Ogólnie bardzo fajny projekt - radosny i pełen energii. |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|