![]() |
#81 |
Guest
|
![]()
ptasie mleczko- jeśli chcesz, nie musisz tu zaglądać. Irytujesz mnie, a sama przecież pogarszasz sobie humor zaglądaniem w mój temat. Mnie nie obrzydził moment z Sandrą i Jakubem całującymi się na ławce. Masz inne poczucie skrzywienia, ja na przykład nie cierpię jeść ptasiego mleczka, a sama nazwa wywołuje u mnie mdłości.
Lara_Croft- porządnie się piszę. Nie mam dziewięciu lat jak to mi zasugerowałaś, a jeśli wyglądam na trochę młodszą niż 14 lat, to już nie moje zmartwienie. Liv- nie robię ci łaski, to raczej ty robisz mi łaskę pisząc swoje cięte komentarze. Nie zmniejszę ilości fotek, ponieważ taką, jaka jes uważam za słuszną. Ten tekst to relacja z gry, ale nie chcę jej umieszczać w dziale Fotki z gry, ponieważ sama wyceniam to "pseudo-FS" zbyt dobrze. Spodziewajcie się siódmej części niebawem. Może dziś, może jutro. |
![]() |
|
![]() |
#82 |
Reputacja: 10
|
![]()
moment nie obrzydził, lecz tekst o 'wygrzebywaniu resztek jedzenia'
mnie też, dziewczyny, mnie też.
![]() |
#83 |
Guest
|
![]()
Veripma- myślałam, że przeczytasz to z kontekstu.
|
![]() |
![]() |
#84 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#85 |
Guest
|
![]()
Veripma- czyli zawiodłam się na twojej inteligencji =C
|
![]() |
![]() |
#86 | |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]() Cytat:
Ja tu nie jestem po to, by oceniać jakieś PSEUDO FS, ale FS. Czyli Twoja "relacja" pod tym względem odpada. Gratuluję stracenia kolejnego czytelnika :/ Trzymaj tak dalej ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#88 | |
|
![]() Cytat:
na tyle, że nie dorosłam chyba do twojego FS i chyba nie będę czytać ^^:o 100 post tutaj, heh...
Już niedługo... szykujcie się na coś zupełnie nowego... ![]() Ostatnio edytowane przez Pani_Snejp : 11.10.2008 - 16:23 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Guest
|
![]()
takich czytelników jak Liv jest wiele. Nie wiem czy ktoś jest fanem tego... Jakby to nazwać badziewnego opowiadanka :-/
Zostaw to FS w spokoju, bo to pięt nie dorasta FS Lorrette, Fobiki, Chanel i tym osobą, które są naprawdę świetne(przepraszam, że was nie wymieniłam). Zostaw w spokoju, albo pisz normalnie, bo to jest normalne opowiadanie jak grasz simami. |
![]() |
![]() |
#90 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|