![]() |
#11 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Domek nie jest zły. Jest praktyczny. Ale wygląda, jakby był robiony przez osobę, która dopiero co dostała simsy i zaczyna grać
![]() To nic złego, ale w ogóle nie ma ciekawych pomysłów, fajnych architektonicznych rozwiązań. Ot wprowadza się tam sima, który korzysta z łazienki, sypialni, kuchni i idzie do pracy ![]() Kiepsko dobrane zestawienia kolorów. I nawet nie chodzi o to, że nie pasują, ale ciemna podłoga, ciemne ściany i ciemne meble to trochę zbyt przytłaczające - szczególnie jak na sypialnię. Najlepsza jest łazienka, chociaż kafelki mi się nie podobają. Pokrycie terenu fatalnie odcina się od otoczenia!!! Dlaczego większość ludziów tego nie pilnuje. Albo płotek się stawia, jeżeli chcesz mieć wypielęgnowany trawnik, albo nie rób tej zieleni na całej parceli. Widać, że poszedłeś na łatwiznę meblując wszystko gotowymi zestawami - pokój dla chłopca i ten zestawik z CPR. Dziewczyny - i zestawik ze zwierzaków... Brak w tym wyobraźni. Ocena 3/10 |
![]() |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
jak dla mnie to spox jest daje 9/10
|
![]() |
#13 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hmm... ten dom to jeden wielki niewypał. Na zewnątrz masakra bryła-klocek + garaż i dwa drzewka i stawik. Fatalne połączenie koloru dachu i ścian.
W środku pusto. Za jaskrawe kolory używasz, źle to wygląda. Sypialnia rodziców przypomina mi jakąś bezludną wyspę. Popracuj nad wystrojem domu i popatrz na inne ładne domy i dopiero wstawiaj na forum jeśli chcesz dostać lepsze oceny. Ocena: 1/10 ( za to, że w ogóle Ci się chciało) |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Ten też jest "łeee" :/ nie zapłaciłabym za ten kloc bez wyrazu [o tak powinieneś ten dom nazwać! 'kloc bez wyrazu'...] nawet marnych 5.000 $
0/10 *jestem dosyć surowa, nie musicie mi tego mówić!* |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
nie podoba mi się za dużo kolorów i za mało obiektów a o salonie to już nie mówie
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
|
![]()
bez smaku, nie podoba mi się.
w niektórych pomieszczeniach ciemno jak niepowiem gdzie a nagle jaskrawe kolory. Wyobraź sobie że wchodzisz z oczowalącego salonu do np. ciemnej kuchni... fajne wrażenie? napewno nie. popracuj nad kolorystyką, PRAWIDŁOWYM DOPASOWANIEM OZDÓB. Zobacz jak robią to inni z forum i od nich się ucz bo jesteś z tyłu. 2/10 |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Ehh bryła to jeden wielki kloc i nic innego.. nie podoba mi się.. wnętrze tez nimczym nie imponuje... 3/10 i nie ma w ogóle ogrodu !
|
![]() |
#18 |
|
![]()
hmmm. Nie podoba mi sie....
Zaczne od bryły... fatalna fatalne kolory ... Sypialnia okropna!!! ciemna i straszna. ogród nawet moze byc... Ale ogólnie katastrofa... Popracuj jeszcze... ![]() Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Nie, obraź się ale nie widziałam, tamtego domu i nie żałuję. Nie, umiesz dobrać dobrych kolorów. Oceń: 1,5/10
P.S Te jeden, za fatygę a nie za dom, za dom jest pół punkcika. |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|