![]() |
#11 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Ola
![]() Warto było czekać ![]() Super foty... Wypowiadam się, bo ja ich jeszcze nie widziałem, jeno taką próbkę ![]() No i Rain tak pięknie pisze... Ale to akurat znałam ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Fajny, nareszcie dwuznaczna postac
![]() I oczywiście nie sposób zadawać sobie pytania "Dlaczego ona tam trafiła?". Co prawda mam pewne podejrzenia, nawet kilka ![]() Znalazłam tylko jeden błędzik, pozwolę sobie zacytować: "ten wewnętrzny spokój przynoszą mi wspomnienia" - moim zdaniem lepiej by wyglądało ...te wspomnienia przynoszą mi wewnętrzny spokój... Oczywiście będę śledzić z duzym zainteresowaniem i wypatrywać nowego odcinka ![]() Rany! Nie wiedziałam, że one są badziewne ![]() ![]() @rain Dobrze, będę, z wielką przyjemnością ![]() Ostatnio edytowane przez Callineck : 13.10.2008 - 18:04 |
![]() |
![]() |
#13 |
Reputacja: 10
|
![]()
Zapowiada się bardzo ciekawie. Interesuje mnie jakim cudem ta biedna, nieśmiała (wnioskuję po jej zachowaniu) dziewczynka znalazła się w wiezieniu. Już nie moge sie doczekać następnego odcinka!
Ocenkę dam po drugim odcinku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Callineck: dzięki xD oceniaj wierszydła, oceniaj, prrroszę :p
Fiorella: Ha, no właśnie w tym tkwi haczyk :] Ale od razu powiem, że w 2 odcinku jeszcze się nie dowiecie, jak Rose trafiła do więzienia ;D |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Fotostory jest świetne. Już po pierwszym odcinku udało ci się mnie zaciekawić, a to się rzadko zdarza.
I podpisuję się pod wypowiedzią Fiorelli, też mnie to ciekawi. I co jeszcze? Oczywiście 10/10 i czekam z niecierpliwością na nowy odcinek ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
świetne, super naprawdę fajnie wam to wyszło czekam na dalsze odcinki/ przygody Rose
![]() 10/10 PS. Rose, piękne imię prawda? |
![]() |
![]() |
#17 |
Reputacja: 15
|
![]()
A mnie najbardziej ciekawi, dlaczego ona teraz przeklina dzien, w których spotkała Nicolasa. Nie wygląda na podejżanego typka, przynajmniej z fotek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrowienia i życzę wen twórczych dla całej trójki ![]()
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Dziękujemy : )
Atlantis - To miał być taki wstęp, nie było sensu opisywać jak na razie wnętrz :] W 2 odcinku postaram się dodać więcej opisów... jeszcze was zaskoczę :p (odkryję swój wewnetrzny talent... hmmm...) Twoich uwag do zdjęć nie komentuję, z tym wioo do cassant ;D |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Nie..no na konkurs to powinno iść o,O
NIGDY nie czytałam takiego FS któte byłoby takie ciekawe i wciągające ![]() CHYLĘ CZOŁA 10/10 ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Ładny odcinek. Zwłaszcza, że to początek. Naprawdę wam się udał
![]() Nietypowy pomysł na FS, za co ogromny plus! ![]() Mam tylko zastrzeżenie, co do tej zupy szczawiowej. Częste jej jedzenie nie jest wcale zdrowe...
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|