![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam
mam problem z dziewczyna, kiedy dzwonila odlozylem sluchawke i od tego czasu wiecej sie nie odzywa, nie moge do niej zadzwonic, wyslac maila, nie moge nawet spotkac jej w miescie, po kilku dniach pokazala sie informacja ze nie jestesmy juz najlepszymi przyjaciolmi, ale mimo to moj sim caly czas ja kocha i wszystkie wskazniki znajomosci sa zielone i nie spadly ponizej 90 co moge zrobic zeby znow zaczac sie z nia spotykac? nie wiem jak sie z nia skontaktowac.. pomozcie |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dlaczego nie możesz zadzwonić? Pokazuje się jakiś komunikat czy co?
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
po prost nie ma jej w spisie numerow, zupelnie jakby znikala
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Mi się to nigdy nie zdarzyło... Albo to błąd w grze albo tak bardzo obraziła
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
a ona jest stworzona przez ciebie czy losowo jeśli przez ciebie stworzona postaraj się wyprowadzić twojego sima do niej i flirtuj cały czas z nią jeśli to niepodziała niestety reinstalka.
|
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Nie ma sensu reistalować gry z powodu jednej małej rzeczy. Jeśli jest to dziewczyna stworzona przez ciebie to tak jak wyżej....wprowadź ją do domu chłopaka. Można zawsze ją przywołać insimenatorem albo boolpropem. A jak nie...to znajdź mu inną dziewczynę
![]()
![]() |
#7 |
|
![]()
A ona jest w pasku rodzin jak tak to wprowadź ją do jakiegoś domu i powinna być.
Mój sim w pracy poznał dziewczynę stali się przyjaciółmi ale nie mogłem do niej zadzwonić bo była w pasku rodzin wprowadziłem ją do jakiegoś domu i już mogłem z nią rozmawiać. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|