![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam!
Mam problem. Mam sims 2 , sims 2 podróże oraz H&M. Gdy wgrywam fryzury i ciuchy do folderu Downloads to wszystko spoko , ale jak wgrywam meble do folderu Downloads to potem kompletnie nie ma ich w grze!! ani jednego.. choćby głupie krzesło ;/ Wiecie coś o tym? Pomożecie? |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
A ściągałeś/aś meshe? Albo dodatki są niekompatybilne z dodatkami? Lub wadliwe...jest wiele opcji.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Admin Emerytka
Reputacja: 10
|
![]()
Nigdy nie nazywajcie tematu "problem"!. Zmień to.
![]() |
#4 |
|
![]()
A czy na pewno te dodatki które wgrałaś działają w dodatkach które posiadasz? Może są przeznaczone np. dla czas wolny , albo nocne życie ? Poza tym musisz się liczyć z tym, że nie wszystkie wgrywane obiekty z neta pokażą ci się w grze. U mnie dzieje się tak, że niektóre z nich mimo że są umieszczone w folderze downloads również nie działają i wtedy zastępuje je innymi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
i zainstaluj CEP!
|
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 15
|
![]()
Po pierwsze ja myslę, ze fryzury i takie rózne do simów prócz ubrań i biżuterii wgrywa się do SavedSim, i mi tam działają.... I możesz dasz jakieś znaki życia, bo bez Twojej pomocy, niestety nie rozwiążemy tego problemy, jeżeli nie podasz jakie to dodatki i skąd je ściągałeś, oraz czy masz wszystko co wymagane.
![]() |
#7 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
A to jest prawdopodobnie najprostsze rozwiązanie: w opcjach gry zaznaczyć wyświetlanie zawartości zmodyfikowanej w folderach.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
bjork ma racje ja się zastanawiałam czy ty wogule zaznaczyłaś tę opcję
![]() |
![]() |
![]() |