![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
ładny zastrzeżeń nie mam ale coś mi nie pasuje
|
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Obiecałam, to oceniam
![]() Bryła jest ciekawa, fajnie zestawiona z otoczeniem domu. Dobił mnie kolor ścian- mogłabyć to chociaż żółta ściana o fakturze cegły, ta kompletnie nie pasuje i burzy harmonię domku. W sypialni nic do siebie nie pasuje, więc nawet nie wiem do czego się najpierw przyczepić... kto stawia kubeł z ubraniami koło łóżka? Pościel też w ogóle z innej bajki. W gabinecie mało co widać. Nie pasuje ta lampa i obraz nad biurkiem. Za tarasem dodałabym drzewo. W pokoju dziecka to samo co z sypialnią. Za bardzo czasami idziesz na ilość, a nie jakość ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() T. |
![]() |
#14 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Super tylko coś w kuchni mi nie pasuje ale co tam - 10/10
|
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Po prostu świetny
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Kowalskiemu123 nie możemy nic 'narzucać' z tego powodu ,iż woli bardziej rozbudowane bryły. Po prostu ma własny styl. Bardziej komponuje i dopracowuje bryły niż robić je na odwal ;]
Co do bryły-jest ładna. Bardzo mi się podoba wnętrze. Ciepłe kolory-to jest to. Jedynie zagospodarowanie pomieszczeń i ich urządzenie jest drętwe. Mało pokazałaś ogrodu. 7/10 Pzdr.ShebuL_ Ostatnio edytowane przez Sheba : 29.07.2008 - 09:48 Powód: poprawa błędu. |
![]() |
#17 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bardzo dziękuję za oceny !
Widzę, że domeczek ma bardzo dobre oceny ![]() Sheba - Tak, tak ![]() ![]()
#18 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bryła ma nieciekawy kształt, ale nadrabia to wnętrzem. Co do wnętrz super, normalnie brak mi słów, piękne. Ocena: 10/10
pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
dobra: ładny dom. Wystarczy?
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|