Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 20.10.2008, 20:25   #1
baranek yellow
Guest

Domyślnie Odp: Losy rodzin Maxisa...jak się potoczyły?

co wyście się tak uparli na Kasandra + Darek Marzyciel? Ja tam doprowadziłem do ślubu Don + Kasandra
Oto losy moich rodzinek:

ĆWIR: Dina wyszła za Mortimera, jednak kiedy odkryłem zdolności SimPE, powróciła cała i bez amnezji Bella. Morti zerwał z tą Diną i pojął za żonę Bellke, ów kobita urodzila córkę Fionę. Ale Morti nadal kochal Dinę a ona jego, czyli byli kochankami. Dina nawet zaszła w ciążę, urodziła ich córkę Julię. Morti jednak zdechł, Aleks stał się teengerem, pokochal Lucynę Hak, jego przyjaciółkę z dzieciństwa, aktulalnie jest na studiach zaręczony z Lusię. Kass wyszła za Dona, mieli boski ślub na którym było caaaaałe misto łącznie z jego kochankami Gdzieś mam zakopane zdjęcia. Wyprowadzili się do Dona i urodzili (znaczy Kas urodziła ) synka Matta, jednak przylapala go na pocalunkach z Niną i zerwali, Kasandra wrócila do domu mamy i ojaca wtedy jescze żyjącego i zaczął ją Darek pocieszać tak pocieszać że zaszła w ciążę i bliźniaki urodziła. Darek miał żonę, tą swoją Marlenę ożywioną, jednak ją zabiłem by dać miejsce Kasandrze wzieli ślub i na razie żyją szczęśliwie. Bella za to wdała się wromans z Donem, nawet za życia Mortimera ją kręcił, jednak kiedy się jej oświadczył a ona sie nie zgodzila i oto koniec ich romansu. Narazie jest samotną, jeszcze NIE emerytką matka i nie moge dla niej chłopaka znaleźć.

PRZYJEMNIAK: Daniel dał sie złapać na romanie z tą Krysią czy tam Kasią i zerwał z Marysią, przeprowadzil się do pokojówki z wziął ślub, urodzila ona synka Adama i niestety szybko spłoneła w pożarze. Zanim jednak Daniel zerwał z Marią odbudowali zwiążki, nawet Marysia urodzila synka Andrzeja, ale to już po zdradzie jej męża. Owdowiały Daniel się do ex żony wprowadził, pokochał ją znów, mieli 2 ślub i wychowują synków w wieku szkolnym, dzisiaj stali się emerytami. Lili i Andżela są na studiach, zaręczone z ich bojfrendami

LOTARIO : Don ożenił się z Kasandrą powstał ich synek, bla bla bla reszte znacie No więc ożenił z Niną, powstał ich synek Artur chyba i córka Anastazja. Ale coś mi nie wyszło, i Don dał się złapać Ninie na romansie z Diną Zerwali, wziął ślub z Diną, mają syna Dina i córkę Dinę ( Don jest ojcem 5 dzieci ) Na razie są razem

KALIENTE; Kiedy Dina rozwiodła się z Mortym ożywiłem jej męża z salonu z zarazem brata żony jej kochanka Michała. Kiedy Dina zaszła w ciążę, Michał myślał że to będzie jego córka. Kiedy zobaczył Dinę w ramionach Mortiego, zerwał z nią i się utopił xD Pózniej nic się nie dzialo, Mort umarł, Dina wyszła za Dona i u nich happy end ale Ninie nie wyszło Wychowuje 2 dzieci sama bez chłopaka przy duszy

MARZYCIEL: mARLENA POWSTAŁA, KŁÓCILA SIE Z dARKIEM, umarła z powodu choroby i Darek wyszedł za Kasandrę. Nic poza tym. Szczep jest na studiach.

P.S. losy biedaków są tak długie, ze kidy indziej je opisze
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości)

Zasady Postowania