|
|
Zobacz wyniki ankiety: Czy podoba ci się fotostory "Jedyna Szansa"? | |||
Tak, jest świetne! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 16.67% |
Tak. |
0 | 0% |
Nie mam zdania na jego temat. |
3 | 50.00% |
Nie. |
0 | 0% |
Nie, jest okropne! |
2 | 33.33% |
Głosujących: 6. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jakoś mi się nie podoba ...
Styl pisania, jak dla mnie dziwny. Lisa wcale nie jest brzydka. Ciężko się czyta, bo litery są zamazane. No, zobaczymy, co będzie dalej ![]() Narazie bez oceny.
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Veipma - Spróbuję poprawić jakość fotek.
Też mi się ta czcionka rzuciła w oczy, dla czytelnika to naprawdę nieprzyjemne. No, ale nie chciało mi się od nowa pisać. Na szczęście nie mam jeszcze zrobionego 1 odcinka i w nim zrobię zwykłą, czytelną czcionkę ![]() Nie wiem jeszcze kiedy odcinek wstawię, ale aktualnie nie mam simsów. Powinien się pojawić najpóźniej za tydzień. Dziękuję za Wasze opinie ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Motyw "brzyduli" - przeciętnej/ładnej dziewczyny z aparatem na zębach, okularami na nosie i w fatalnych ciuchach - jest męcząco oklepany. A Zła Koleżanka Brzyduli jest wręcz przerażająco schematyczna.
|
![]() |
![]() |
#14 |
Reputacja: 15
|
![]()
Od pewnego czasu w tym dziale pokazują się same FS, których raczej nie można zaliczyć do najlepszych... Twoje niestety do nich także zależy. Po pierwsze, nie mam w oczach zoom'u, więc nie zdołam przeczytać tego co jest w dymakach. Jakby była inna, normalniejsza czcionka- dałoby się. Po za tym jakośc jest taka..., no jaka jest. Każdy chyba widzi
![]()
![]() |
#15 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hmmm...
Fotki kiepskie ![]() A do tego to ciągłe : "Och jaka ja jestem brzydka" Trochę denerwujące ![]() Mam nadzieję, że się rozkręci |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|