![]() |
#182 |
Guest
|
![]()
szkoda że już koniec
![]() czytałam od pierwszego odcinka ale nie komentowałam bo miałam zabanowane konto :/ moja ocenka 9/10 nudnawe zakończenie |
![]() |
![]() |
#183 |
Reputacja: 10
|
![]()
Flash
![]() <ludu co ty tu robisz> Zgadzam się z Libby. Możesz dać bez zdjęć.
Ach, Marylo, wszak oczekiwanie czegoś daje nam już połowę przyjemności! Może się zdarzyć, że się tego nie otrzyma wcale, ale nikt nie może zabronić cieszyć się z oczekiwania. Lucy Maud Montgomery - Ania z Zielonego Wzgórza |
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Guest
|
![]()
CZEEEMU???!!! Czemu mi to robisz? Nieeeeeeeeeee, ja nie chcę końca, nie teraz!!!!!!!
No, ale na serio, to... mam ochotę cię uściskać za to fs ![]() ![]() ![]() No i mogłabym ci dac więcej, ale że mam tylko taką skalę, to 10/10 ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Wiem, że napisałaś do mnie w piątek o ostatnim odcinku. Wiadomość otrzymałam, ale nie mogłam wejść (z wiadomych powodów).
Bardzo dziękuję za wyróżnienie ![]() ![]() ![]() Kurczę, wszystko odkręciłaś. Byłam przekonana, że będzie happy end, a tu nici. Żadne słowa nie wyrażą tego, jak bardzo spodobało mi się zakończenie. Tak- w 100% trafiłaś w mój gust. Dziewczyno- masz styl. Wypracowałaś go sobie po tylu tygodniach pracy nad tym FS. To jest naprawdę godne podziwu ![]() Jak dla mnie, FS ideał. Moje gratulacje! ![]() Za zakończenie: 10/10 Za całość również 10/10. Życzę powodzenia w dalszym tworzeniu, bo pewnie wstawisz tu jeszcze niejedno swoje dzieło. |
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Guest
|
![]()
do imprezowiczki też jestem zdzwiona że mnie odbanowali xD
a co do nowego fs to foty możesz dodać później ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |