![]() |
#1 |
Reputacja: 11
|
![]()
"Czekoladowa Nowoczesność"
Mały, dość nowoczesny dom dla małżeństwa. Dom jest w całości clean - bez dodatków. bryła. ![]() ![]() ![]() ![]() salon. ![]() ![]() ![]() kuchnia. ![]() ![]() sypialnia. ![]() ![]() ![]() ![]() łazienka. ![]() ![]() rzuty. ![]() ![]()
@mod: sygna niezgodna z regualminem. Ostatnio edytowane przez Raisa : 11.11.2008 - 13:41 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Hmmm... Zdjęcia się nie wyświetlają!
EDIT: już jest OK! Z zewnątrz mi sie nie podoba. Wewnątrz może być. 7/10 Ostatnio edytowane przez Vanitas : 11.11.2008 - 15:58 |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
#4 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
I LOVE IT
![]() Jest bardzo fajny - mimo, że nie podoba mi się taki styl, to doceniam, że "czysty". Potrafiłaś stworzyć coś naprawdę fajnego niedużym kosztem (czyt. bez netowych dodatków ![]() Bryła - mimo, że standardowa to fajna. Mało w środku tej "czekoladowości" i nie podoba mi się w jednym pomieszczeniu podłoga ze starych, zniszczonych desek (dokładniej w sypialni - wg mnie nie pasuje). Czepnę się jeszcze tej okrąglej wypustki w basenie, ale sam pomysł jest fajny... Tylko ten kształt... Ja bym coś innego walnęła, ale nie wiem co. Reszta jest bardzo super ![]() Ostatnio edytowane przez Björk : 11.11.2008 - 13:52 |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() Cytat:
![]() bardzo się cieszę, że się podoba i dzięki za uwagi.
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
Zerżnięte z ulmille... Takie odniosłem wrażenie (i nie tylko ja). Pozbawione oryginalności: http://www.forum.thesims.pl/showthre...018#post614018 <- dla porównania.
Więc nie zbyt mi się podoba. ;/ |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() Cytat:
taka Twoje opinia, ja się z nią zupełnie nie zgadzam, ale, to szanuje. powiedzmy.
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Właśnie zauważyłam. Coś Ci ten tytuł przypomina?
EDIT i Krótki komentarz do projektu: Bardzo lubię modern i ogólnie projekt mi się podoba. Ładnie łączysz kolory i widać, że wszystko dokładnie przemyślałaś i włożyłaś w to sporo serca. Jak na clean wygląda całkiem nieźle. Jest kilka rzezy które mi się nie podobają, np. głośnik na balkonie, brak zasłon/firanek, brak roślinności, szafki kuchenne oraz łóżko i wanna na oknach, ubogi ogród i ogólna mroczna kolorystyka. Poza tym może być i mam przeczucie, że masz w sobie iskrę talentu dekoratorskiego. Ostatnio edytowane przez vibratoria : 11.11.2008 - 15:18 |
![]() |
#9 |
|
![]()
nie przypomina, tytuł też wymyśliłam... a tego domka wcześniej nie widziałam na oczy. ale jeżeli SebaS ma coś przeciwko, to oczywiście zmienię, bo w końcu Ona pierwsza na to wpadła.
#10 | |
|
![]() Cytat:
![]() edit: dzięki za ocenę ![]()
@mod: sygna niezgodna z regualminem. Ostatnio edytowane przez Raisa : 11.11.2008 - 14:23 |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|