|
|
Zobacz wyniki ankiety: Podoba ci się mój domek? | |||
Tak, jest super |
![]() ![]() ![]() ![]() |
14 | 32.56% |
Hmmm, nie jest idealny, ale ciekawy |
20 | 46.51% |
Ładny, ale musisz się jeszcze trochę poduczyć |
8 | 18.60% |
Fuj! Niech modzi usuną ten temat. |
1 | 2.33% |
Głosujących: 43. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#21 |
Guest
|
![]()
Tak, nie oceniałam do tej pory bo nie mam się za bardzo do czego przyczepić
![]() Najpierw to co mi się nie podoba: - bryła dosyć nieciekawa i elewacja za bardzo zlewa się z otoczeniem - te kafelki w łazience nieco za jaskrawe - kolor dobry, tylko powinien byc nieco bardziej stonowany odcień - granatowy dywan w sypialni gospodarzy domu, bardziej pasowałby jasny Reszta jest super ![]() Bardzo podoba mi się zwłaszcza salon i sypialnie dla gości oraz altanka (śliczna, zazdroszczę...) Dobór tapet też mi się podoba ![]() Bardzo chętnie obejrze następne domki ![]() |
|
![]() |
#22 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dziękuję Callineck :*
gemma- JEST oświtlenie, zdjęcia robiłam z włączonym światłem. Hi hi, już mam projekt na następny domek ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Zelkamie [img]smile[/img]... bryła jest zbyt prosta i pstrokata! Po zdjęciach bryły pomyślałem, że to będzie kolejny niezbyt udany dom na forum (nikogo nie chcę tu obrazić), ale zamurowało mnie jak zobaczyłem zdjęcie przedpokoju bo nie byłem przygotowany na to, że będzie aż tak dobrze! Wszystko było dobrze dopóki nie zobaczyłem kuchni, która wygląda jak by była na pokaz! Łazienka jest zbyt czerwona i mi się nie podoba! Fajnie Ci wyszła sypialnia gospodarzy za co wielki plus! Altanka też mi się bardzo podoba!
|
![]() |
![]() |
#24 |
|
![]()
Dominic- przyznaję, łazienka mi sie nie udała. Nad bryłą pracuję, robię domy "ćwiczenia", czyli tylko same bryły. Co do kuchni, nie miałam niestety żadnego sprzętu AGd lub np. ekspresu, który pasowałby do reszty. Sypialnię gospodarzy zrobiłam pod wpływem wielkiej weny.
I jeszcze jedno....jestem dziewczyną ♀ |
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
Epheg. Cos mi się namieszało. Z rozpednu napisałam o swietle ,mam na tym pk.obsesje więc wybacz
![]() Pzdr.Sheba |
![]() |
#26 |
|
![]()
Nic się nie stało
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
|
![]()
daj ściągnąć proszę jest boski !!
|
![]() |
![]() |
#28 |
|
![]()
Co do ściągnięcia- chyba nie mogę dać, chyba ma płatne lub nieredystrybucyjne dodatki, nie znam się na tym, nie wiem jakim programem to dać itp. Przepraszam
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()
W środku dopracowany, podoba mi się sypialnia i kuchnia, ale elewacja zewnętrzna mogała być trochę ładniejsza.
Daje 8/10 |
![]() |
#30 |
|
![]()
No, no bardzo ładna chałupka. I pomyśleć, że to pierwszy dom. Jednakze mam dwa "ale". Bowiem nie za bardzo podoba mi się bryła, troszkę klockowata i te rażace płytki w czerwonej łazience. reszta cud-miód.
Ocena: 9/10 Rady co do bryły: - na początku zrób kwadratowy fundament i na nim urozmaicone ściany (wg. mnie tak jest łatwiej), pozostałą część usuń - wszelkie tarasy na parterza dorabiaj po zrobieniu bryły - aby bryłe urozmaicić na początku zrób np: dwa kwadraty, jeden mniejszy drugi większy( lub cokolwiek w tym stylu, byle byłoby zwykłe) i dopiero na tym operuj i urozmaicaj bryłę (dorabiaj ściany, twórz wnęki itp.) Nie wiem czy Ci to pomoże, ale ja tak próbowałam robić bryły i się wprawiłam. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|