|
|
#11 |
|
Reputacja: 15
|
Szkoda, że bez dodatków, bo wnętrze jest doskonałe...
|
|
|
|
|
#12 |
|
Reputacja: 10
|
Całość prezentuje się bardzo poprawnie z wyjątkiem kolorystyki wnętrz .
Patrząc na tą czerń mam tylko jedno skojarzenie - nierealna fikcja ! ![]() Małżeństwo , dla którego przeznaczyłaś ten dom pewnie nieustannie korzysta z porad psychoterapeuty .
|
|
|
|
|
#13 |
|
|
Ciekawie to wykombinowałaś, co zasługuje na plus oraz ciekawie swój pomysł przedstawiłaś na "ekranie". Nie będę widać wyjątkiem i przyczepię sie do kolorystyki. Rozumie, że chciałaś zrobić coś w stylu black-white co jest obecnie bardzo modne. Sama lubie pokoje w tych kolorach, ale gdy czerń nie przeważa nad bielą(lub innymi barwami) i istnieje widoczny kontrast. Domek według mnie bardziej pasuje do "czarnych charakterów" niż kochającej się mlodej pary. Do reszty nie mam żadnych zastrzeżeń
Podoba mi się, ale nie aż tak bardzo by dać ci 100%. Powiedzmy że daje jakieś 69%
|
|
#14 |
|
|
Nawet mi się pdoba. plus za to, że jest chyba bez dodatkow z neta, może tylko bryła do końca mi nie pasuje, ale jest ok.
|
|
#15 |
|
Guest
|
Bardzo spodobał mi się nietypowy basen
![]() Tyle że piasek, który odgradza go od zielonej trawy, bardziej pasuje na tropikalną plażę. Widać w nim rozgwiazdy i muszle, a to nieczęsto można spotkać w domach jednorodzinnych ![]() Czytając tytuł myślałam, że dom będzie w odcieniach brązu. Jest jednak o wiele ciemniejszy. Dzięki temu dom ma w sobie to "coś", ale... jest ZA ciemny. Jak dla mnie. Mimo to widać, ile pracy włożyłaś w ten - muszę przyznać - śliczny dom ![]() Gdybym miała oceniać, dałabym 7,5/10
|
|
|
#16 |
|
Guest
|
Jak na Clean jest boski.
Ale nie Powiedziałbym "czekoladowy, tylko czarny ![]() 10/10, jesdnym słowem
|
|
|
#17 |
|
|
bardzo ładna bryła i w ogóle
.jestem ogólnie pod wrażeniem że udało ci się z samego maxisa stworzyć tak cudowny dom. szkoda że ograniczyłaś gamę kolorystyczną domu praktycznie tylko do czarnego i białego. 9,5/10 |
|
|
|
|
#18 |
|
|
Bryła kompletnie mi się nie podoba, te kamienie w szczególności. Wnętrza ładne, ogród również. Ocena: 8/10
pozdrawiam: kubuss |
|
|
|
|
#19 |
|
|
Do tej pory nie wierzyłam, że bez dodatków z neta da sie zrobić taki śliczny nowoczesny dom, a jednak. Brawo, bardzo, ale to bardzo mi się podoba.
Ocena: 10/10 of course P.S. z jakiego dodatku był ten telewizor? |
|
|
|
|
#20 |
|
|
Bardzo mi się podoba, ale trochę kłamałaś no bo fryzura jest z neta
![]() 10/10 |
|