![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
No tak...
Chętnie odpuściłabym literówki i inne błędy, ale znasz moje zdanie na ten temat: takie FS zasługuje na to żeby być absolutnie perfekcyjne pod każdym względem - treści i zdjęć w ich doskonałości poprawiać nie trzeba, a jak przypadkiem komuś się omsknie ręka na klawiaturze... Wypada mi napisać podsumowanie ![]() Cóż, chyba najbardziej mnie urzekło poczucie humoru i słowne potyczki Maksia z Johnem ![]() I to jak Juliette skutecznie udawała od samego początku, że nie lubi Johna... Piękni mężczyźni, z których tylko dwóch nie bardzo wyszło... ![]() ![]() Pełna napięcia i zwrotów akcja... Perfekcyjne zdjęcia i postacie, którym oddałam serce... Niezapomniany Szef i jego umiejętnośći konwersacyjne... Nawet nie wyobrażam sobie, żeby miało nie być następnej części ![]() <ociera łzy wzruszenia> Zatem do następnego ocinka nowej serii!!! Dziękuję za wzruszenia i emocje jakie towarzyszyły mi przy czytaniu :* Dla wiernych czytelników - będzie bonus w postaci naszych rozkminek nad nieprzeciętną męską urodą! ![]() ps. Dobra baby, żeby potem nie było - zaklepuję nowy towar!!! ![]() Właściwie to każdy nowy towar + moje chłopaki ![]() Ostatnio edytowane przez Callineck : 15.11.2008 - 01:03 |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|