Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 17.11.2008, 16:22   #1
StalinekS
Guest

Domyślnie Odp: Wasza Zmora czyli "Aplikacja...."

Ha Ha prosta sprawa o to chodzi że AutoRun nie chce ci się włączyć na tej płycie... Musisz to ręcznie zrobić. Poczekaj trochę i zamiast klikać dwa razy na stację dysków to kliknij na niej prawym przyciskiem myszy i naciśnij Otwórz (Tak aby otworzył się katalog płyty) i tam znajdź instalator gry.

PS. Jeśli nie znajdziesz instalatoru gry to spróbuj wejść przez autorun.exe

(Bo chyba coś mi się zdaje że uszkodzony jest tam plik w którym jest napisana komenda dotycząca automatycznego włączenia instalatora)

Jeśli to nie pomoże, to pisz na forum przecież my zawsze znajdziemy jakieś rozwiązanie.
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 01.01.2011, 08:00   #2
Amelja
Guest

Witajcie, przepraszam jeżeli powtórzę pytanie ale nie miałam czasu przejrzeć wątków.

Kupiłam dwa dni temu w empiku podstawę The Sims 2. Zainstalowałam wg wyświetlanych wskazówek na dysku D. Niby wszystko ok, ale...

Za każdym razem jak odpalam gre, w moich dokumentach tworzą się 2 foldery o nazwie "EA Games" . ( za każdym otwarciem gry + kolejne dwa foldery) Jeżeli je przenoszę do innego folderu lub usuwam, kasują się utworzone dotychczas rodziny, domy itp. Gra zaczyna się od zera. W dodatku te foldery zawierają podobne pliki np. ze screenami samouczka czy historii okolicy,przez co folder zajmuje ponad 1GB.

Da się coś z tym zrobić? Proszę o pilną pomoc.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.01.2011, 13:30   #3
Toya
Guest

Cytat:
Napisał Amelja Zobacz post
Za każdym razem jak odpalam gre, w moich dokumentach tworzą się 2 foldery o nazwie "EA Games" . ( za każdym otwarciem gry + kolejne dwa foldery).
Jesteś pewna, że oba nazywają się tak samo??? Nie może być przecież dwóch folderów o tych samych nazwach w jednym katalogu.

Taki folder powinien się tworzyć w Moich dokumentach i dużo zajmować, taki jego urok. Jeśli chciałabyś mieć wszystko na dysku D, to musisz w tym celu przenieść folder Moje dokumenty na dysk D, klikając nań na pulpicie prawym przyciskiem myszy i wchodząc we Właściwości.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości)

Zasady Postowania