|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Ha Ha prosta sprawa o to chodzi że AutoRun nie chce ci się włączyć na tej płycie... Musisz to ręcznie zrobić. Poczekaj trochę i zamiast klikać dwa razy na stację dysków to kliknij na niej prawym przyciskiem myszy i naciśnij Otwórz (Tak aby otworzył się katalog płyty) i tam znajdź instalator gry.
PS. Jeśli nie znajdziesz instalatoru gry to spróbuj wejść przez autorun.exe (Bo chyba coś mi się zdaje że uszkodzony jest tam plik w którym jest napisana komenda dotycząca automatycznego włączenia instalatora) Jeśli to nie pomoże, to pisz na forum ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Witajcie, przepraszam jeżeli powtórzę pytanie ale nie miałam czasu przejrzeć wątków.
Kupiłam dwa dni temu w empiku podstawę The Sims 2. Zainstalowałam wg wyświetlanych wskazówek na dysku D. Niby wszystko ok, ale... Za każdym razem jak odpalam gre, w moich dokumentach tworzą się 2 foldery o nazwie "EA Games" . ( za każdym otwarciem gry + kolejne dwa foldery) Jeżeli je przenoszę do innego folderu lub usuwam, kasują się utworzone dotychczas rodziny, domy itp. Gra zaczyna się od zera. W dodatku te foldery zawierają podobne pliki np. ze screenami samouczka czy historii okolicy,przez co folder zajmuje ponad 1GB. Da się coś z tym zrobić? Proszę o pilną pomoc. |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Taki folder powinien się tworzyć w Moich dokumentach i dużo zajmować, taki jego urok. Jeśli chciałabyś mieć wszystko na dysku D, to musisz w tym celu przenieść folder Moje dokumenty na dysk D, klikając nań na pulpicie prawym przyciskiem myszy i wchodząc we Właściwości. |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|