![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Przeczytałam. I powiem Ci, że mam mieszane uczucia, nie dlatego, że mi się nie podobało, czy dlatego, że niby mam jakieś zastrzeżenia. Odcinek jest w Twoim stylu, czyli jak zawsze bardzo dobry, tylko targają mną wątpliwości zupełnie innej natury - otóż obawiam się tego, że będzie tak samo jak z ND, że ja się już zagłębię, zżyję z bohaterami, a potem będę musiała przeżyć rozczarowanie, że nie poznam ich dalszych losów. Tak więc czytając Twoje kolejne FS starałam się zachować dystans lecz ... moje zamierzenia spełzły na niczym, gdyż bardzo mi się spodobało od samego początku, co prawda temat jest już nieco wyeksploatowany ale styl pisania, opisy itd. itp. czyli cały ten Twój że tak powiem wypracowany na poprzednim FS warsztat, sprawił, że zostałam zaciekawiona
![]() ![]() Z rzeczy, które rzuciły mi się w oczy : zarwane łóżko, jak mniemam znaczy zepsute, załamane? zamiast "nie każdy jest taki jak każdy" - proponowałabym "nie każdy jest taki jak wszyscy" lub "nie każdy jest taki sam" wydaje mi się, że lepiej by brzmiało ![]() Pozdrawiam Się rozpisałam ![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|