![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Wcale nie uważam, żeby początek i koniec były gorsze od środka, zwłaszcza początek, te przeżycia Dustina, bardzo ładnie to opisałaś
![]() A tak w ogóle to ja się czuję inwigilowana, teksty Dustina są dziwnie znajome ![]() ![]() Mimo wszystko muszę Ci powiedzieć, tylko bez jakiś załamań mi tu proszę, że wyczuwalna jest Twoja rezygnacja, czuć to, że nie wkładasz w to już tyle pasji i że pisanie nie sprawia Ci już tyle samo przyjemności co na początku. Ja przynajmniej jak to czytałam, czułam taką jakąś obawę autorki, co powiedzą jak to przeczytają i czy będzie się podobało, przez co straciłaś nieco tej radości, która wcześniej tak mi się podobała i przyciągała jak magnes do tego FS. Za bardzo się tymi opiniami przejęłaś. Powiem Ci, że jeśli Tobie to będzie sprawiało przyjemność i radość, to czytelnicy to wyczują, pomimo nawet jakichś tam błędów czy coś ... tak więc wrzuć troszkę na luz, nie spiesz się i czerp radość z pisania, tego Ci życzę ![]() No i gratuluję rocznicy, z wielkim zaciekawieniem obejrzałam skany Twoich zapisek i jestem pod wrażeniem Twojego profesjonalizmu, szczegółowego planu, rozpisania tego wszystkiego itd. ja tak nie potrafię :/ jak coś piszę to zawsze na żywioł a potem wychodzi jakieś byle co ... To była prawdziwa gratka dla stałego czytelnika ![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|