![]() |
#121 |
Guest
|
![]()
mi się nie podobało ze względu na zdjęcia mogłaś je zrobić u jakiejś koleżanki a potem ona by ci na twojego emaila przesłała lub na gg
trochę pomyśleć i już ten odcinek był by lepszy ![]() trochę literówek przez to czytający się denerwuje ![]() całe szczęście że to fs jest zakończone o jedno byle jakie fs mniej :/ jak wam się nie chce to po co piszecie takie coś ?! moja ocena 2/10 i nawet do mnie nie pisz czemu taka mała ocenka :/ mam nadzieję że wiesz o co kaman ? |
![]() |
|
![]() |
#122 | |
Reputacja: 10
|
![]()
Teraz moja kolej
![]() Cytat:
Słuchaj debilu... Żal to czytać. Zrób se fotostory i wszyscy się pośmiejemy ![]() Takie twoje fotostory: To jest Marta lubi konie i ma męża. To jest Jarek nie lubi koni i ma żone. I jak masz dawać takie durne komentarze to fora ze dwora i tak cię nikt nie lubi ![]() Co do Twojego fotostory, mi się podoba ![]() Daję 10/10 i żałuję,że się skończyło ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Guest
|
![]()
Ejjj.... Sopel? Nie umiesz pisać?! Pisze się 'Koniów' a nie 'Koni' xD
W sumie ja też żałuję, że już się skończyło. Zdjęcia nie są potrzebne ![]() Też daję 10/10. |
![]() |
![]() |
#124 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Milcia96- lepiej niech nie zmienia na "koniów", bo nie pozbieram po takim tekście. Trwały uraz na psychice będzie.
Do autorki FS: trochę szkoda, że to koniec. Ładnie Ci wyszła ta historia. Podobało mi się. Wybacz, że nic więcej nie napiszę, ale nadal jestem pod wrażeniem tych "koniów"...
![]() Ostatnio edytowane przez Libby : 03.09.2008 - 19:04 |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
|
![]()
Dziekuje za oceny. Miło, że Wam sie podobało. postaram sie dać zdjecia jak najszybciej.
Pink Angel - gdyby mi sie nie chciało to po pierwszym odcinku bym juz zrezygnowała. |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
|
![]()
Musisz debilom dawać taryfę ulgową... Nie wiedzą,co piszą i mówią
![]() ![]() co do milci- nie za mała jesteś smarkulo,żeby mnie poprawiać? Ja skończyłam gimnazjum DZIECKO ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez niepokorna : 10.09.2008 - 20:50 |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Guest
|
![]()
Do Milcia96 .. jeden wielki lol co do Ciebie dziwczyno.. jesl chcesz juz kogos poproawiac rob to chociaz dobrze... .. radze usiasc nad slownikiem i sie troszke pouczyc..
PS.. FS Siwetne. bardzo mi si podobalo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
|
![]()
To tych zdjęć chyba się nie doczekamy?
![]() |
#129 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Reputacja: 15
|
![]()
A nie mogłeś do Fiorelli napisać prywatnie?! Po co odnawiasz stary temat?!
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|