|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak wygląda życie twoich Simów? | |||
Wenezuelska telenowela |
![]() ![]() ![]() ![]() |
117 | 22.50% |
Poszukiwanie UFO |
17 | 3.27% |
Życie bez zmartwień |
101 | 19.42% |
Normalne życie |
285 | 54.81% |
Głosujących: 520. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#152 |
Reputacja: 10
|
![]()
To zależy jakich simów ^^
Jak tych od FS <reklama> to jeden wielki bajzel ![]() Raz potrzebuję zdjęcia simki z jednym facetem, a to z drugim... ![]() Simy maxistowskie mają u mnie normalne życie, tj. mają pracę, dużo kasy, fajne domy i dzieci ![]()
![]() |
#153 |
|
![]()
Jak wygladalo?
![]() Sa szczesliwi, bo uzywalam kodów. Maja duzo kasy (Motherlode). Stworzylam takze wlasne otoczenie z róznymi dziwacznymi simami, moze kiedys dam sciagnac? ![]() Kosmici, Zombie, czarne charaktery... 1 simka jest czarownica (nie do konca prawdziwa, szczególnie ze nie zdazylam zainstalowac OZ), i szla sobie na parcele publiczne i... Zamieniala wszystkich simów w male dzieci! xD ![]() ![]() Pózniej mialam klopoty z listonoszem, ale chociaz rachunków nie dostawalam... ![]() Kiedy z. wróci, zamierzam zrobic pewna rodzinke...: Nazwisko: Problemix Osoby: 2 malzenstwa: Tom i Petronela P. - malzenstwo - emeryci; Tom jr. i Dora - T. to syn T., sa malzenstwem. Aspiracje: Pragnienie Romansowania: Dora i Tom Pragnienie Stworzenia rodziny: Petronela i Tom jr. Dzialania: duzy dom, a Tom zacznie romasowaz z zona syna, Dora. I urodzi im sie dziecko! xD Bedzie wlasnym wujkiem, to bedzie chlopiec xD ![]() ![]() W kazdym razie mam naprawde szalone pomysly i zamierzam posciagac sobie dodatki z neta zeby ich dodatkowo urozmaicic... ![]() Uzalezniona od boolProp TestingCheatsEnabled true ![]()
Ostatnio edytowane przez Alisha : 15.02.2009 - 19:23 |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Guest
|
![]()
Katastrofa za katastrofą ,takie jest życie moich simów.
|
![]() |
![]() |
#155 |
|
![]()
Kiedyś moje simy miały życie bez zmartwień połączone z normalnym życiem.Np. wpisywałam kody na kasę budowałam dom marzeń wyposażałam w super drogie meble.Zostawało mi gdzieś z 2000 simoleonów i później normalne życie.Praca, dom, praca, dom.Teraz już nie wpisuję kodów na kase i gram normalnie.Buduję dom lub kupuję gotowy, a później remontuję go z każdą wypłatą lub awansem.Telenowel nigdy nie robiłam i robić nie będę (mam za słaby procesor i kartę graficzną
![]()
![]() |
#156 |
|
![]()
U mnie jest normalnie jak w 'Modzie na sukces'... Ten ją zdradza, ale ona nie jest lepsza, bo ma dziecko z innym itp...
![]() |
#157 |
Guest
|
![]()
U mnie byle udziwnić :d wykorzystuję wszelkie mozliwosc stworzeń typu wampiry, simorośle, wiedźmy. I istna telenowela, rozbijanie rodzin itp;dd
|
![]() |
![]() |
#158 |
|
![]()
Ostatnio gram Grafem Orlokiem (Nosferatu) jest wampirem i na podwórku ma pokaźny cmentarzyk, z sąsiadów których nie lubi, no i lochy gdzie są przetrzymywani do chwili zgonów, różnych zresztą.
![]() |
#159 |
|
![]()
U mnie wszystko w simowym świecie jest poukładane, a życie jest po prostu sielanką
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Guest
|
![]()
'wenezuelska telenowela' xD
u mnie wszyscy sa ze soba po kolei, ciagle rozpadaja sie rodziny i powstaja nowe :3 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|