|
|
#15 |
|
Reputacja: 15
|
Wreszcie znalazłem chwilkę, na skomentowanie Twojego dzieła. Więc, zacznijmy od tego, co mi się nie podoba (dobre strony zostawmy na deser
)- Nieregularny dach- niezbyt ładnie to wygląda ![]() - Czyżby nie było dachu na tych żółtych wystawkach? - Okna na narożniku- jakoś nienaturalnie. - W niektórych pomiszczeniach trochę pusto i w tych to jednocześnie jest zazwyczaj jakiś smutny klimat. - Zbyt duża łazienka. Dobrze, teraz przejdźmy na n'+ ![]() - Piękny salon! Wprost cudownie Ci wyszedł! Jak z "rasowego" domku ![]() - Kolorystycznie dobrane wnętrza - Pełne zagospodarowanie tzn. pomieszczenia wydają się w pełni zagospodarowane, jakby wyrwane z życia codziennego. - Brak barkierki na tarasie- choćby dziecko spadło to i tak mu się nic nie stanie z takiej wysokości ![]() - Ładny plac zabaw - dwu- kolorowa fasada - garaż - ładne tapety - dobrane dodatki z neta - dobrze rozmieszczone pomieszczenia (do każdego oddzielne wejścia) - pokój oddzielny dla każdego domownika (prócz sypialni rodziców) - plac zabaw - w pierwszej chwili myślałem ,że to kamienica ![]() Ogółem moja ocenka to 9.5/10. Pozdrawiam! Ps. Cóż za wyróżnienie... Dziekuję
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|