![]() |
#31 |
Guest
|
![]()
Świetne to centrum. Nie cierpie gdy po kilka rzeczy muszę jezdzić w jedno miejsce ^^
Świetnie wygląda placyk z fontanną, można usiąść i zrobić sobie przerwę w zkupach. Ta hmmm sadzawka nieco zarośnięta ^^" Dobry pomysł z huśtawkami - można na chwilę pozbyć się dzieciaka 8) Sporzywczak jak sporzywczak ![]() Restauracja ok ale wolę gdy kuchnia jest w osobnym pomieszczeniu ^^ 10/10 ![]() |
|
![]() |
#32 |
Reputacja: 10
|
![]()
Już na pierwszym zdjęciu zakochałam się w tym bazarze. Gdybym to ja była simką to bym chyba tylko tam kupowała. Ocena: 100/10
|
![]() |
![]() |
#33 |
Reputacja: 10
|
![]()
na zewnątrz jest świetna atmosfera duuużo zielonego ^.^ i w ogule świetnie. chciałabym do pobrania jakbym miała zwierzaki i NŻ : (.
10/10 trudno dać inaczej. |
![]() |
![]() |
#34 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
odświeżam temat, bo dałam do pobrania
![]() Ale przy okazji, jak już będziecie tak mili i ściągniecie ją do gry - dajcie znać, jak Wam się sprawdza OK? Pozdrafka ![]() Ostatnio edytowane przez Björk : 31.08.2008 - 22:31 |
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]()
jak zawsze wspaniale!!!może jeszcze trochę automatów
|
![]() |
#36 |
Guest
|
![]()
Oj kurka nigdy wczesniej nie widziałem takiego ogródka daje 100/100 *****ieściasty
|
![]() |
#37 |
Guest
|
![]()
oh bardzo piękny, pobieram
|
![]() |
#38 |
Guest
|
![]()
Bardzo mi się podoba rozplanowanie tej parceli, świetny projekt. Podoba mi się tak, że aż chciało by się zagrać, ale mam tylko połowę wymaganych dodatków...
![]() ![]() Gratuluję ślicznej parceli ![]() |
![]() |
#39 | |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]() Cytat:
![]() Celem uspokojenia - prosiłam kilka osób, które nie mają różnych dodatków o sprawdzenie praceli w grze i nic im się nie popsuło, po prostu nie mieli różnych mebli albo czegoś innego. Oczywiście jest pewne ryzyko ![]() Poza tym nie wykorzystałam wszystkich mebli - wydaje mi się, że np. niewiele jest, albo nie ma nic z Na Studiach albo z Rozrywki Rodzinnej ![]() |
|
![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
![]()
nie ma sklepu z czasopismami! a pozatym to spoko 9/10
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|