![]() |
#52 |
Guest
|
![]()
NIE można. Bez jakichkolwiek wyjątków.
niepokorna- mogłabyś podać link do pracy, bo chyba naprawdę cierpię na krótkowzroczność, bo zwyczajnie jej nie widzę o.O |
![]() |
#53 |
Reputacja: 10
|
![]()
Praca unforgiven
<numer 9>
#54 |
Guest
|
![]()
Już zauważyłam, zdyskwalifikowana.
http://forum.thesims.pl/showpost.php...3&postcount=10 <-- powód: użycie soczewek. http://www.forum.thesims.pl/showpost...3&postcount=21 <-- powód: nieregulaminowe zdjęcia Ostatnio edytowane przez Tiunivell : 30.11.2008 - 19:34 |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]()
mam pytanie: w ktorym miejscu regulaminu jest zakaz uzywania soczewek?
|
![]() |
#56 | ||
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
unforgiven -
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() |
![]() |
#57 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#58 |
Guest
|
![]()
Kolor oczy zmieniany w jaki kolwiek sposób. O soczewki pytano się w tym temacie, odpowiedziałam (zanim nadeszły zgłoszenia), że nie można ich używać.
Dominic - zjadło mi wyraz 'w ciągu'. W ciągu pięciu dni od zamknięcia zgłoszeń będziecie mogli wybierać zwycięzcę poprzez głosowanie w sondzie. |
![]() |
#59 |
Guest
|
![]()
w poprzednich edycjach 'nie wolno zmieniać koloru oczu' bylo traktowane w inny sposob, a przeciez nie ma obowiazku czytania tego watku, zeby sposrod stosu pytan o jakies glupoty wylapac ta jedna informacje.
|
![]() |
#60 |
Guest
|
![]()
Wystarczyło ponownie się zapytać. Poprzednie edycje były kierowane przez innego członka administracji, a ja się tylko wzrowałam na Eámanë
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|