![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
mam kilka problemów
-jak robię rodzinę, po jej zapisaniu nie widze jej zdjęcia na niebieskim tle, to samo jets gdy wchodze rodziną na parcelę -jak buduję dom i pożniej z niego wychodzę to na jego miescu jest sam dach a obok tego zamazane pole i gdy wchodze na parcelę dom już jest cały ale wokół i tak jest zamazane strasznie mnie to denerwuje co mogę z tym zrobić ? i to nie jest wina płyt bo mojej koleżance te simsy dobrze działają Ostatnio edytowane przez sylwiiiia : 03.12.2008 - 19:00 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Nie dla tematów POMÓŻCIE!!!
Jak już się rejestrujesz na forum, to bądź łaskawa porzeczytać regulamin i dopiero później pisać posty. Dziękuję. Edit: Kiedyś, widziałam, że takie rzeczy się działy na komputerze, który miał słabą grafikę. Albo ustaw detale na najniższe, jeżeli zależy Ci, by pograć, albo zainwestuj w lepsiejszy komputer. <hahaha> umarłam ze śmiechu <hahaha> Sylwia - to nie chodziło o to, byś napisała to uprzejmiej, chociaż nie ukrywam, że jest to miłe, bo wiele ludzi zapomina o takich prostych słowach, jak "proszę" i "dziękuję", ale o to, że jak nazywasz temat "POMOCY" to potem osoba, która ma podobny problem zakłada kolejny temat i robi się śmietnik ![]() Ostatnio edytowane przez Björk : 03.12.2008 - 19:01 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Pierwszym moim pytaniem będzie, czy Twoja gra jest oryginalna.
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
I jaka masz Karte Graficzna?
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]()
NIVIDIA GeForce4 MX 440SE with AGP8X
o to chodzi ? nie znam się na tych sprawach Cytat:
![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Björk : 03.12.2008 - 19:10 Powód: No właśnie - proszę nie pisz dwóch postów pod rząd :) |
|
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Nie pisz dwóch postów na raz...
Z karta spytalam bo mogla byc za slaba, stad problemy...
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Spróbuj wejść podczas gry w opcje gry (klawisz F5) wyszukaj opcje grafiki i ustaw rozdzielczość na 800 x 600 czy jakoś tak nie pamiętam dokładnie tych liczb...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|